Herkes Bunu Konuşuyor: Taylor Swift Hamile Mi?

Herkes Bunu Konuşuyor: Taylor Swift Hamile Mi?

Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift, konser turnesine başladı. Yeni çıkardığı albümle ses getiren süperstar, şimdi de sevenleri ile buluşuyor. Ancak konserde verdiği görüntü, halime mi? Sorusunu akıllara getirdi…

Taylor Swift'in Eras Turu sırasındaki yeni bir videosu viral hale geldi. Sevgilisi Travis Kelce ile olası bir hamilelikle ilgili söylentilerle daha sık gündeme geliyor. Hiçbir şey doğrulanmadı veya reddedilmedi. Ancak bu sefer yeni bir video, geçmişte viral olanlardan daha yakın ve daha net bir görünüm gösteriyor.

Video, TikTok'ta hızla 6 milyondan fazla görüntülemeye ulaştı. Swifties, yorum bölümünü dakikalar içinde doldurmaya başladı ve olası hamilelik hakkında bir tartışmaya yol açtı. Daha da belirgin hale gelen karnından dolayı yorumların yapılmasına neden oldu.

ekran-resmi-2024-06-03-08-07-24.png

ÜNLÜ ŞARKICI HAMİLE Mİ?

Swift ve Kelce, geçen Eylül ayında bir Chiefs maçına çıktığında ilişkileriyle ilk kez açıkladı. Daha sonra Arrowhead Stadyumu’nda da odak noktası haline geldi. Kansas City'nin Super Bowl LVIII'de San Francisco 49ers'ı yenmesini izlemek içinde kameralara yansıdı.

Oyuncu Jason Sudeikis Travis Kelce ve Kansas City Chiefs yıldızıdır. Kelce, Taylor Swift ile devam eden ilişkisi ile ilgili hayranların aklındaki tek soruyu sormaktan korkmadı. İkli yeni bir “bebek mi bekliyor?” Bu soru çok soruluyor ve bir anda viral oldu.

ekran-resmi-2024-06-03-08-07-33.png

Taylor Swift’in son tunesinden gelen görüntüler ise, hamile olduğu söylentilerini artırdı. Popstar’ın, kırmızı parıltılı yılanlarla inanılmaz siyah bir elbiseyle göründü. Yakından bakıldığında, Swift'in karın bölümünde normalden daha büyük bir şişkinlik var gibi görünüyordu. Bu da seyircilerin dikkatinden kaçmadı. 4 ile 5 aylık hamile olduğunun söylentileri dolaşmaya başladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler