Hastanede Tedavi Gören Nuri Alço, Ankara’ya Sevk Edildi

Hastanede Tedavi Gören Nuri Alço, Ankara’ya Sevk Edildi

6 Nisan Cumartesi günü Eskişehir’deki evinde rahatsızlanan usta oyuncu Nuri Alço, acil olarak hastaneye kaldırıldı. Eskişehir’de bir süredir devam eden tedavisi hakkında umutlu paylaşım yapan Alço, için yeni bir karar alındı.

Ramazan Bayramı tatili için Eskişehir’e giden Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Nuri Alço, evinde fenalaştı. Acilen hastaneye kaldırılan Alço, tedaviye alınmıştı. Acıbadem Eskişehir Hastanesi’nde tedavi gören usta oyuncu, sonrasında Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edilmişti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın talimatıyla beraber şehir hastanesinde tedaviye olumlu yanıt veren Nuri Alo, hayati tehlikesini atlattı. Ancak eşinden bir sevk haberi daha geldi.

NURİ ALÇO’YA KALP PİLİ TAKILACAK

Usta oyuncu Nuri Alço, atar topar hayati tehlikesini atlattıktan sonra Ankara’ya sevk edildi. Dün geç saatlerde sevk işlemi gerçekleşti. Ambulansla Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi.

Alço’nun son durumu hakkında eşi sevenlerini bilgilendirdi. Eşi Burcu Alço, kalp pili takılacağını aktardı ve sosyal medya hesabı üzerinden şunları söyledi;

“Bu zorlu süreçte yanımızda olup desteğini esirgemeyen herkese ne kadar teşekkür etsem az. Seni çok seviyorum, varlığına, aldığın her nefese şükürler olsun. Bir kez daha binlerce kez daha iyi ki Nuri’m.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler