Hastalıkla Boğuşuyorlardı: Tatlıses Çifti, İkiz Bebeklerini İlk Kez Gösterdi

Hastalıkla Boğuşuyorlardı: Tatlıses Çifti, İkiz Bebeklerini İlk Kez Gösterdi

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çiftinden mutluluk pozu geldi. Ocak ayından bu yana hastalıkla boğuşan aileye şimdi tam anlamıyla bir arada fotoğraf paylaştı. Çift, ikizlerinin son halini sosyal medya üzerinden paylaştı.

2021 yılında evlenen İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli, Ocak ayında ikiz bebek dünyaya getirdi. İkili, her ne kadar mutlu olsa da ikiz bebeklerinden biri hastalıkla boğuştu. Ocak ayından bu yana yaklaşık 6 aydır bir fiil tedavi gören İbrahim Ayel, sağlık durumu iyiye gitmeye başladı.

Tedavilere olumlu yanıt veren İbrahim Ayel sağlığına kavuştu. Tatlıses çifti ilk kez, ikizlerle beraber mutlu bir poz verebildi. Görenler ise, adeta beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

ekran-resmi-2024-06-28-13-19-43.png

TATLISES ÇİFTİNİN YÜZÜ GÜLMEYE BAŞLADI

Aile mutluluklarını “Biraz çılgın aile” notuyla paylaştı. Birbirinden güzel fotoğraflara beğeni yağdı. Bazı kullanıcıların mesajları ise hem güldürdü, hem mutlu etti. Sosyal medya kullanıcıları; “Kocanı klonlamayı nasıl başardın” ve “Baba tarafına çok benziyor” gibi yorumlar yaptı.

AYEL, DAHA 3 GÜNLÜKLEN AMELİYAT OLMUŞTU

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses’in ikiz bebeklerinden İbrahim Ayel, daha 3 günlükken ameliyat olmak zorunda kaldı. Kalp ameliyatı geçiren minik Tatlıses zamanla sağlığına kavuştu. Şefkatli destek veren herkese teşekkür etti;

“Her şey inandığım gibi çok güzel gitti. Artık doktorumuzun kontörlünde daha rahat bir sürece girdik. Her şeye bin şükür. Ayelikomun bir ailesi de burada. dualarınız için teşekkür ederiz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler