Hastalığı Devam Eden Serdar Ortaç’tan Sevenlerini Üzecek Haber

Hastalığı Devam Eden Serdar Ortaç’tan Sevenlerini Üzecek Haber

Uzun süredir hasta olan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’tan yeni bir mesaj geldi. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda durumuyla ilgili bilgilendirme yaptı. Verdiği bir mesaj ise herkesi üzdü. İşte Serdar Ortaç’ın mesajı…

Serdar Ortaç, yıllardır MS hastalığı ile mücadele ediyor. MS hastalığından dolayı Ortaç, daha da kötü olduğunu belirtti. Yürümekte güçlük çeken Serdar Ortaç 3 kez atak geçirdi. 4. atakta ise, ayağını kaybetme riski bulunuyor.

MS HASTALIĞI DEVAM EDİYOR

Serdar Ortaç, MS hastalığın halen ciddiyetini koruduğunu açıkladı. Hastalıkla ilgili henüz yeni bir gelişme olmadığını söyledi. Hatta yürümekte zorlanan ünlü şarkıcı, 3 kez atak geçirdiğini duyurdu.

4. atakta ayağını kaybetme riski de bulunduğunu duyuran Serdar Ortaç, sosyal medya üzerinden durumunu paylaştı. Ortaç,

Tek başıma ayakkabımı çıkarırken bile zorlanıyorum, bu hastalığın tedavisi yok, 3 atak geçirdim 4.atak gelirse tehlikeli bir durum olur. Ayağımı kaybetme riskim var. Bakalım, inşallah bir şey olmaz.

Kendimi çok ihmal etmişim. Depresyondan çıkamadım, arkadaşım da davet edince geldim ve ilaç gibi geldi burası bana. Hep kadınlar yaptıracak diye bir şey yok, erkeklerde kişisel bakımına dikkat etmeli. Mesleğim gereği kimseye kötü görünmek istemem ama bakım yapmak benim için eziyet. Aslında hiç sevmem, hastalandıktan sonra da hepten saldım gitti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler