Hande Erçel’in Reklam Gelirlerinden Kazandığı Ücret Dikkat Çekiyor

Hande Erçel’in Reklam Gelirlerinden Kazandığı Ücret Dikkat Çekiyor

Ünlü oyuncu Hande Erçel’in reklamlardan kazandığı gelir ortaya çıktı. Sadece reklamlar üzerinden bile kazancı ciddi rakamlara ulaşıyor. Başarılı bir oyuncu olarak karşımıza çıkan Erçel ne kadar kazanıyor?

Hande Erçel’in adı sık sık aşk dedikodularıyla dolaşıyor. Yaşadığı aşk ile adından söz ettiren yıldız, 1 yıldır iş insanı Hakan Sabancı’yla birlikteliğini sürdürüyor. İkilinin aşk hayatı kadar kazançları da gündeme geliyor.

HANDE ERÇEL’İN KAZANCI MiLYONLARI BULUYOR

Film ve dizi sektöründe aldığı rollerle başarılı olan Hande Erçel, aynı zamanda reklamların yeni yüzü haline geldi. Bir markanın da reklam yüzü olan Hande Erçel'in hakkında merak edilen geliri ortaya çıktı.

29 yaşında olan Erçel’in sosyal medyada takipçi sayısı 31 milyonu geçiyor. Sosyal medya üzerinden de reklam gelirleri sağlıyor. Müge Dağıstanlı’nın haberine göre Hande Erçel’in sosyal medya paylaşımlarından 300 bin liranın üzerinde kazanıyor.

Anlaşma sağladığı, tekstil markasından ise 2023 yılı için 8 milyon liraya anlaşma sağlamıştı. Aynı markayla sekiz sezonluk bir anlaşma sağlayan Erçel, yeni koleksiyonu ile poz verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler