Haluk Levent’ten Marmaris'te ki Afetzedelere Anlamlı Ziyaret!

Haluk Levent’ten Marmaris'te ki Afetzedelere Anlamlı Ziyaret!

Haluk Levent’ten Marmaris’te ki afetzedelere anlamlı ziyaret! Haluk levent, Marmaris yangınında evlerini kaybeden afetzedeler için ev sözü vermişti. Evlerini kaybeden afetzedelere verdiği sözü tuttu. Levent, “Son kalan söz verdiğimiz evlerden…

Haluk Levent’ten Marmaris’te ki afetzedelere anlamlı ziyaret! Haluk levent, Marmaris yangınında evlerini kaybeden afetzedeler için ev sözü vermişti. Evlerini kaybeden afetzedelere verdiği sözü tuttu. Levent, “Son kalan söz verdiğimiz evlerden… Mustafa Demir, Hüseyin Gökmen ve Hasan Hüseyin Aydın ailelerini ziyaret edip verdiğimiz sözü tuttuk.” dedi. 

Ahbap Derneği olarak Kahramanmaraş depremi sonrasında depremzedeler için de yardım etmeye devam ediyor. Aradan 3 ay geçse de yardım etmeye devam eden Levent Marmaris’teki afetzedeleri de unutmadı. 

HALUK LEVENT “TAPULARINI TESLİM ETTİK. ÇOK MUTLUYUZ”

2021’de meydana gelen yangınlarda orman alanlarının büyük bir çoğunluğu etkilenmişti. Yaşanan yangın sonrası etkilenen ailelere söz vererek yardım edeceğini belirten Haluk Levent sözünü tuttu. Yaşanan yangında evleri küle dönen birçok aileyi unutmadı. 

Levent, “Deprem bölgesinden Marmaris’e geçtim.”Yangınlarda evleri küle dönen onlarca aileye ev sözü vermiş ve yaptırmıştık. Son kalan söz verdiğimiz evlerden Mustafa Demir, Hüseyin Gökmen ve Hasan Hüseyin Aydın ailelerini ziyaret edip tapularını teslim ettik. Çok mutluyuz” notuyla paylaştı. 

AHBAP AFETZEDELERE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU!

Yangında evleri küle dönen afetzedelerin yanı sıra, depremzedeler için de afet bölgelerindeki projelerini açıkladı. 6 ay sonra konstrüksiyon evleri teslim edeceklerini duyurdu. 

AHBAP derneğinin 7 Mayıs’ta Twitter hesabından yapılan paylaşımında ise Adana sorumlusu Anıl Kalfa Nane, 

” Depremin ilk günlerinden itibaren ilk başta hijyen tırımızın gelmesi ile 200 çadırın, bütün banyo ve çamaşır ihtiyacını karşıladık. Daha sonra sahadaki depolarımız işleme geçtiği anda depremzede ailelere direk sevkiyatlara başladık. AHBAP depolarından bugüne kadar 5 binin üzerinde depremzede ailelere yardım çıkartmakla beraber şu anki sayımız 8 bine yakın da teyit devam etmekte. Bunun yanı sıra sadece aileler değil depremde zarar gören patili dostlarımızı da AHBAP olarak unutmadık.Mama sevkiyatlarımız da bu depolarımızdan onlar için gereğini yürütmeye devam etmekteyiz. Adana ikmal deposu olduğu için yakın illerde ki depoları da buradan sevkiyat çıkartmaktayız.” diyerek depremzedelere yapılan yardım çalışmalarını dile getirdi.

haluk-leventten-marmariste-ki-afetzedelere-anlamli-ziyaret-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler