Gülben Ergen, “Ne İş Yapıyor” Sorusunu Yönelten Takipçisine Bomba Cevap Verdi

Gülben Ergen, “Ne İş Yapıyor” Sorusunu Yönelten Takipçisine Bomba Cevap Verdi

Zaman zaman sosyal medya üzerinden takipçilerle, ünlülerin atışmalarına tanık oluyoruz. Yerinde yapılan atışmalar, bazen magazin dünyasının da ilgisini çekiyor. Yakın tarihli bir atışmada ise Ergen, takipçisine tokat gibi cevap verdi.

Müzik ve dizi sektöründe gösterdiği başarısıyla takdir toplayan Gülben Ergen, aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine de imza atıyor. Sadece oyuncu ve şarkıcı olarak karşımıza çıkmayan Ergen, sosyal projelerde de sık sık görüldü.

Özellikle de kız çocukların okumasına katkı sunan Gülben Ergen, büyük başarıya imza attı. Yakın bir zamanda ise sosyal medya üzerinden takipçisinin eleştirisine maruz kaldı.

ERGEN’E TAKİPÇİSİNDEN SORU: NE İŞ YAPIYOR?

Bir kullanıcı, mübalağa yarak başarılı şarkıcı ve oyuncuya “Gülben Ergen ne iş yapıyor? Mesleki tanımını yapabilecek biri var mı?” Sorusunu yöneltti.

Gülben Ergen, takipçisinin sorusuna bomba gibi bir yanıt verdi. Ergen soruya “30 yıldır oyunculuk/yorumculuk yapıyorum. Sahneye çıkıyorum. Marka yüzüyüm. 12 senede 50 tane anaokulu açan derneğimizin kurucusu ve başkanıyım. Vergisini ödeyen, vatanına faydası olan bir insanım. Sizin meslek ne?” yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler