Gökhan Özoğuz, Yeşilçay’ın Eleştirisine Bakın Nasıl Karşılık Verdi?

Gökhan Özoğuz, Yeşilçay’ın Eleştirisine Bakın Nasıl Karşılık Verdi?

Nurgül Yeşilçay, Gökhan Özoğuz’un konserinden sonra tepki göstermişti. Konser öncesinde Özoğuz'un kulisine giden Yeşilçay, beklediği ilgiyi göremediğini belirterek, eleştirel bir açıklama yaptı. Yeşilçay'ın tepkisine karşı sanatçıdan yanıt gecikmedi.

Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz günlerde oğlu Osman Nejat ile beraber Athena konserine gitti. Ünlü oyuncu Yeşilçay ve oğlu Nejat, konserde bir hayli eğlendi. Fakat konser öncesinde, Gökhan Özoğuz'u kuliste ziyaret etmek isteyen Yeşilçay, adeta ateş püskürdü.

Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, “Gökhan'da bir afra tafra. Gökhan ne kadar tatsızsa Hakan o kadar tatlıydı. Neyse sakın hayallerinizi yıkmayın! Kimseyi de gözünüzde büyütmeyin” yorumunda bulundu.

"KIRGINLIĞIM YOK!"

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, sosyal medya üzerinden Gökhan Özoğuz’a tepki göstermişti. Oğlunun, Gökhan Özoğuz'u görmek istediğini söyleyen Yeşilçay, beklediği şekilde karşılanmadığını belirten açıklamasının ardından Özoğuz'dan yanıt gecikmedi. Yeşilçay’ın tepkisine övgüyle karşılık veren Gökhan Özoğuz,

"Bence öyle demek istemedi. Bazen insanların hayatlarında psikolojik olarak zor zamanları oluyor. Nurgül çok tatlı kadın. Konser öncesi sahne hazırlığında yoğun dönem oluyor. Bence öyle söylemek istememiştir. O da değerli bir sanatçı... Belki zor bir zaman geçiriyor. Kırgınlığım yok." açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler