Ferdi Tayfur’un Kızı Henüz 3 Aylık Evliydi: Müjdeyi Verdi

Ferdi Tayfur’un Kızı Henüz 3 Aylık Evliydi: Müjdeyi Verdi

Yaz ayında evlenen Ferdi Tayfur’un kızından müjde geldi. Tuğçe Tayfur, henüz 3 aylık genç evliliğinde hamile olduğunu duyurdu. Tuğçe Tayfur, mutlu haberi sosyal medya üzerinden sevdikleriyle paylaştı.

Ağustos ayında, Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur, iş insanı Muhammet Aydın ile hayatlarını birleştirmişti. Nikah masasına oturan çiftin mutlu bir evliliği var. Magazin gündemine çok yansımayan ikiliden 3 ay sonra haber geldi.

Tuğçe Tayfur, duayen sanatçı Ferdi Tayfur ile Necla Nazır’ın evliliklerinden dünyaya gelmişti. Tuğçe Tayfur, babasının yolundan giderek şarkıcı olmayı tercih etti. Son olarak yanlızlığını iş insanı Muhammet Aydın ile bitirdi.

3 AY SONRA HAMİLE OLDUĞUNU DUYURDU

Tuğçe Tayfur, evlenmeden önce müzik kariyerini sonlandırdığını açıklamıştı. Bir daha sahneye çıkmayacağını açıklayan Tayfur kızı, sürpriz bir karar imza atmıştı.

Evliliği ile beraber daha mutlu bir hayat süren Tuğçe Tayfur, 3 ay sonra hamile olduğunu müjdeledi. Haberi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Paylaşıma ise takipçileri tarafından adeta yorum yağdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler