Fenomen Jahrein, Evine Giren Hırsızı Suçüstü Yakalayarak Dövdü

Fenomen Jahrein, Evine Giren Hırsızı Suçüstü Yakalayarak Dövdü

Ünlü fenomen isim Jahrein’in evine hırsız girdi. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla durumu anlatan fenomen, herhangi bir problem olmadığını bildirdi. Konuya ilgin detaylar haberimizde…

Jahrein lakaplı Ahmet Sonuç’un evine geçtiğimiz gün hırsız girdi. Sonuç, bahçeden bisiklet çalmak isteyen hırsızı kıskıvrak yakaladı. Etkisiz hale getiren Jahrein, kolluk kuvvetlerine teslim etti.

BOĞUŞMADA JAHREİN’İN ELİNDE KIRIK OLUŞTU

Jahrein, hırsızı etkisiz hale getirmek için yumruk darbeleri indirdi. Kısa süre içinde yaptığı müdahale ile hırsızın bir şey yapmasına izin vermedi.

Hırsızı eşinin çığlıklarıyla fark eden Ahmet Sonuç, evinin bahçesinde anında müdahale etti. Kaçmak isterken yakaladığı hırsızı yumruk darbesiyle yere indirdi ve ardından kolluk kuvvetlerini arayarak teslim etti.

whatsapp-image-2023-11-06-at-11-02-15.jpeg

Boğuşma esnasında ise elinde hafif kırıklar oluşan Jahrein, durumu hakkında da sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Jahrein,

Arkadaşlar, iyiyim. Selin çığlık atınca mutfaktan fırladım. Sağ elimde ufak bir kırık var ama karşı taraf pek iyi durumda değil. Şahsı kolluk kuvvetlerine teslim ettim. Merak edip soranlara teşekkür ederim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler