Fenerbahçe, Polat Ailesi Hakkında Kararını Açıkladı!

Fenerbahçe, Polat Ailesi Hakkında Kararını Açıkladı!

Dilan Polat ve Engin Polat, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün, voleybol takımını sponsor olmuştu. Polat çiftinin soruşturmada olmasından dolayı Fenerbahçe’nin nasıl bir karar vereceği merak ediliyordu. Kulüpten ilk açıklama geldi. İşte detaylar…

Tüm Türkiye’yi etkisi altına alan Polat Ailesi, yaptıklarıyla gündemden düşmüyor. Halen soruşturma altında olan Engin polat ve Dilan Polat hakkında net bir karar verilmedi. Sadece ikili değil etrafındaki birçok isimde sorgulanıyor.

Zenginlikleriyle göz dolduran çift, birçok sponsorluk anlaşmalarıyla da dikkat çekiyordu. Bu sezonun başında Fenerbahçe Voleybol Takımı’nın sponsoru olmuştu. Yaşanılan süreç sonrasında Fenerbahçe, sponsorluğu sonlandırdı.

FENERBAHÇE HUKUKİ SÜRECİ BAŞLATTI

Yağız Sabuncuoğlu tarafından aktarılan habere göre Fenerbahçe Spor Kulübü, Polat çiftinin sponsorluk anlaşmasını bitirdi. Dilan Polat’ın voleybol takımında tayt, Engin Polat’ın ise kol sponsoru vardı. 1 yıllık sponsorluk anlaşması tek taraflı olarak sonlandırıldı.

Gazeteci Sabuncuoğlu, aynı zamanda Fenerbahçe’nin hukuki süreci başladığını da aktardı. Polat çifti hakkında iptal ve fesih işlemleri için hukuki sürecin başlatıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler