Fahriye Evcen, Cadılar Bayramı’nı Unutmadı: Çocuklarıyla Beraber O Anı Paylaştı

Fahriye Evcen, Cadılar Bayramı’nı Unutmadı: Çocuklarıyla Beraber O Anı Paylaştı

Yıl sonunun yaklaşmasıyla beraber Cadılar Bayramı heyecanı yaşanıyor. Son yıllarda ülkemizde de kutlanmaya başlandı. Cadılar Bayramı ile ilgili bazı etkinlikler düzenleniyor. Bu trende katılan son isim ise Fahriye Evcen oldu.

Ünlü ve başarılı oyuncu Fahriye Evcen, çocuklarıyla beraber “Cadılar Bayramı” temalı bir paylaşım yaptı. Geçtiğimiz günlerde eşi Burak Özçivit ve çocuklarıyla 100. yıl coşkusunu yaşamıştı. Ardından ise yeni bir paylaşım geldi.

31 Ekim Salı günü Fahriye Evcen’in yaptığı paylaşımda bu seferki kutlamasında “Cadılar Bayramı” temasını kullandı. Çocuklarıyla beraber eğlenceli vakit geçirdiği görülen Evcen, paylaşımıyla takipçilerinin dikkatini çekti.

FAHRİYE EVCEN’İN PAYLAŞIMLARI İLGİ GÖRÜYOR

Yaklaşık 6 yıl önce dünya evine giren Evcen, iki çocuk sahibi. 2017 yılında Fahriye Evcen, dünyasını ünlü oyuncu Burak Özçivit ile birleştirdi. Mutlu bir hayat süren ikilinin, iş hayatı da oldukça başarılı.

Burak Özçivit hali hazırda “Kuruluş Osman” dizisinde başrol oyuncusu olarak “Osman”ı canlandırıyor. Fahriye Evcen ise birçok projede bugüne kadar boy gösterdi. Evcen, şu sıralar sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla öne çıkıyor.

fahriye-evcen-ve-cocuklari.pngfahriye-evcen-ve-cocuklari.png

Son olarak çocuklarıyla beraber Cadılar Bayramı’na özel kostümlerle paylaşım yaptı. Anında beğeni yağmuruna tutulan başarılı anne, hesabını aktif şekilde kullanıyor. Karan ve Kerem isimli çocuklarıyla çektirdiği fotoğrafları takipçilerinin beğenisine sundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler