Eylül Öztürk, Tüm Detayı İle Anlattı: 10 Ev Bakın Nasıl Alınmış?

Eylül Öztürk, Tüm Detayı İle Anlattı: 10 Ev Bakın Nasıl Alınmış?

Fenomenlerle ilgili operasyon hız kesmeden devam ediyor. Operasyonun ilk adımı Dilan ve Engin Polat çifti olmuştu. Ancak soruşturma geniş çapta sürüyor. Fenomenlerden ise, mal varlıkları hakkında tek tek açıklama geliyor.

Genel kapsamda başlatılan fenomenler operasyonu tüm hızıyla sürüyor. Özellikle de Dilan Polat’ın paylaştığı “Şampiyonlar Ligi” fotoğrafı mercek altına alındı.

Fotoğrafta yer alan birçok isim soruşturma ve gözetim altında. Ekipler işbirliği ile soruşturmalarına devam ederken, sosyal medya fenomenlerinden de açıklamalar gecikmiyor. Son olarak Eylül Öztürk ise suskunluğunu bozdu.

EYLÜL ÖZTÜRK, AMERİKA’DAKİ EVLERİ HAKKINDA KONUŞTU

Fenomen Eylül Öztürk, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Çok konuşulan evler hakkında demeçler verdi. Takipçilerin sıklıkla sorduğu “O evleri nasıl aldın?” sorusunu yanıtladı.

Baskılara daha fazla dayanamayan ünlü fenomen Öztürk, açıklama yapmak zorunda kaldı. Amerika’dan satın aldığı 10 ev için şu şekilde bir savunma yaptı;

Evlerin her biri 125 bin dolar. 125 bin dolara Türkiye'de bir araba alırsın anca. Hepsini satsam bir tane büyük ev anca alabiliyorum. Millet 10 tane malikanem var zannediyor. Yıllarca yemedim, içmedim biriktirdim ben tutumlu bir kadınım. Keşke hepsini biriktirip 1 tane büyük ev alsaydım. O zaman bu kadar konuşulmazdı. 10 tane deyince millet bir şey var zannediyor. Amerika'da 100 bin dolara ev alabiliyorsun. İstanbul'da mümkün değil. Anlamıyorlar bunu maalesef.

“BENİ HIRSIZLIKLA SUÇLUYORLAR”

Türkiye bir anda beni hırsız ilan ediyorlar. Hazmedemiyorum, gururuma, onuruma, emeğime yediremiyorum çok zor ben hayatımda bu kadar kötü olmadım. Allah kimseye yaşatmasın en zor sınavlardan biri. Benim de adım Eylül ise ben size alın terimin hakkını yedirmeyeceğim. Kendime sözüm olsun bu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler