Evlilikten Yüzü Bir Türlü Gülmedi: Ebru Gündeş Boşanıyor Mu?

Evlilikten Yüzü Bir Türlü Gülmedi: Ebru Gündeş Boşanıyor Mu?

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, evliliğinde zorlu bir süreçten geçiyor. Medyada yer alan iddialara göre, Gündeş boşanma kararı alabilir. Hayranları, bu gelişmeyle ilgili detayları merakla bekliyor. İşte Ebru Gündeş’in evliliğiyle ilgili son haberler.

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, 2024 yılının Şubat ayında iş insanı Murat Özdemir ile dünya evine girmişti. Düğünü oldukça gösterişli bir şekilde yapılmıştı. Dubai’de evlenen çift hakkında şimdilerde ortaya atılan iddialar ise kafaları karıştırdı.

EVLİLİKTEN YÜZÜ BİR TÜRLÜ GÜLMEDİ: EBRU GÜNDEŞ BOŞANIYOR MU?

Beyaz TV’de ekranlara gelen Beyaz Magazin isimli programda çift hakkında önemli iddialar ortaya atıldı. Kendisinden 12 yaş küçük bir kişiyle evlenen Ebru Gündeş, yine aradığı mutluluğu bulamadı mı? Sorusunu akıllara getirdi.

ekran-resmi-2024-07-25-14-25-57.png

MAGAZİN DÜNYASI ÇALKALANIYOR

Beyaz Magazin’de moderatör ve yorumcu olan Pınar Eliçe, Ebru Gündeş evliliği hakkında konuştu. Önemli iddialarda bulunan Eliçe, şunları söyledi;

“Ebru Gündeş'te bir pişmanlık söz konusu ama ne oldu tam içeriğini araştıracağım. Önümüzdeki günlerde bunun nedenini de söyleriz. Bir sıkıntı var. Benim aldığım çok önemli bir duyum ve iddia var ki 3 ile 5 ay arasında Ebru Gündeş'in boşanma davası açacağı söyleniyor.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler