Evlenecekleri Bekleniyordu: Çıra ve Keleş İkilisi Ayrıldı

Evlenecekleri Bekleniyordu: Çıra ve Keleş İkilisi Ayrıldı

Ekim ayında yeni nişanlanan Gökhan Çıra ve Eylül Keleş çifti sürpriz bir şekilde ayrıldı. İkili sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Nişanı atan ikili, ayrılıklarını resmen ilan etti. İşte konuya ilişkin detaylar…

Gökhan Çıra ile Eylül Keleş bir süredir beraber oldular. Beraber aşk yaşayan çift, daha sonrasında ise nişanlanmaya karar verdi.

Daha öncesinde Gökhan Çıra, Selin Ciğerci ile 2 kez evlenip boşamıştı. Eylül Keleş ile bir süredir aşk yaşayan Çıra, dünya evine girmeye az kalmıştı. Fakat çift anlaşamadı.

EVLİLİK MÜJDESİ BEKLEYEN TAKİPÇİLERİ KARARA ŞAŞIRDI

Gökhan Çıra ile Eylül Keleş, geçtiğimiz ayın başında nişanla birlikteliğini taçlandırmıştı. 5 Ekim’de aile arasında nişan düzenlenmişti. Sonrasında ise nikah masasına oturmaları bekleniyordu. Sürpriz bir ayrılık geldi.

Konuya ilişkin Gökhan Çıra sosyal medya üzerinden açıklama geldi. Çıra, “Sürekli ilişkim hakkında bir şeyler yazılıp çiziliyor. Buradan toplu cevap vermek istedim, ilişkim bitmiştir. Saygı duymanızı rica ediyorum” açıklamasını yaptı.

Güzel isim Eylül Keleş’de aynı saatler içinde paylaşım yaptı. Eylül Keleş ayrılığı, “Severek çıktığımız bu yolda anlaşarak bitirme kararı aldık. Bu süreçte herkesin bize saygı duymasını bekliyoruz” şeklinde duyurdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler