Evlat Acısı Yaşayan Safiye Soyman 'Beni beklemiş yavrum' Diyerek Gözyaşı Döktü

Evlat Acısı Yaşayan Safiye Soyman 'Beni beklemiş yavrum' Diyerek Gözyaşı Döktü

Hafta sonu ünlü isim Safiye Soyman, acılı gün yaşadı. Acısının taze olduğu Soyman, halen büyük ve derin üzüntü duyuyor. Şarkıcı Soyman, hasta olan oğlunu kaybetti.

Ekranların sevilen yüzlerinden ünlü şarkıcı Safiye Soyman, 25 yılı aşkın süredir MS hastalığı ile mücadele eden oğlu Harun Akaröz'ü geçtiğimiz gün kaybetti.

Harun Akaröz'ün solunum yetmezliği sebebi ile yaşama veda ettiği haberini alır almaz Burdur'a giden Safiye Soyman, evlat acısıyla yıkıldı. Ünlü şarkıcı "O melek oldu, melek oldu benim oğlum" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

SAFİYE SOYMAN’IN EVLAT ACISI

25 yıldır MS hastalığı ile zorlu günler geçiren Safiye Soyman'ın oğlu Harun Akaröz önceki gün hayatını kaybetti. Evlat acısıyla adeta yıkılan ünlü şarkıcı, her gün oğlu ile görüntülü konuştuğunu söyledi. Oğlunun ölüm haberi geldiğinde Bodrum'da olan Soyman, oğlunun hastalığına daha iyi gelmesi sebebi ile yaklaşık 3 yıldır yaz aylarını geçirdiği Yeşilbaşköy köyüne geldi.

Safiye Soyman'ın bu acılı gününde Faik Öztürk ile kızı Ümran Akaröz de yalnız bırakmadı. Safiye Soyman’ı Yeşilbaşköy muhtarı Ali Koçer ile çok sayıda seveni taziye için ziyaret etti.

safiye-soyman-kimdir.webp

SAFİYE SOYMAN KİMDİR?

 

Safiye Soyman, 30 Mart 1961 tarihinde Bolu, Türkiye’de doğmuş, Türk şarkıcı ve televizyon sunucusudur. Özellikle Türk Sanat Müziği alanında tanınmış bir isim olan Soyman, güçlü sesi ve sahne performanslarıyla uzun yıllardır Türk müziğine katkı sağlamaktadır.

Safiye Soyman, genç yaşlarda müziğe ilgi duymaya başlamış ve bu alanda kendini geliştirmiştir. İlk sahne deneyimini 13 yaşında düğünlerde şarkı söyleyerek yaşamış, ardından çeşitli müzik yarışmalarına katılarak adını duyurmuştur. 1980’li yıllarda müzik kariyerine profesyonel olarak adım atan Soyman, özellikle Türk Sanat Müziği’nin sevilen eserlerini seslendirerek tanınmıştır.

Soyman, sahnelerdeki başarısının yanı sıra, televizyon programlarında da sıkça yer almış ve izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Hem müzik kariyerinde hem de televizyon dünyasında aktif olarak yer alan Soyman, sahne partneri Faik Öztürk ile birlikte sunduğu programlarla da tanınmaktadır. İkilinin enerjik ve neşeli sunum tarzı, onları televizyon dünyasında popüler hale getirmiştir.

Safiye Soyman, sadece müziğiyle değil, aynı zamanda sempatik ve sıcakkanlı kişiliğiyle de tanınır. Mütevazı yaşam tarzı ve sosyal medyadaki aktif paylaşımlarıyla geniş bir hayran kitlesine sahiptir. Soyman, televizyon programlarındaki doğal ve samimi tavırlarıyla halkın sevgisini kazanmış, birçok kez sosyal sorumluluk projelerinde de yer alarak toplum için örnek bir figür olmuştur.

Uzun ve başarılı kariyerinde birçok albüm çıkarmış ve sayısız konser vermiş olan Safiye Soyman, Türk müziği ve eğlence dünyasında kalıcı bir yer edinmiştir. Sanat hayatındaki başarıları ve kişisel yaşamındaki duruşuyla Türkiye’nin sevilen sanatçılarından biri olarak kariyerine devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler