Eski Survivor Yarışmacısı, Sevgilisini Başka Bir Kadınla Yakaladı…

Eski Survivor Yarışmacısı, Sevgilisini Başka Bir Kadınla Yakaladı…

Survivor’da yarışan Aycan Yanaç, 5 yıllık sevgilisinin yaptığını görünce çılgına döndü. Yanaç, sevgilisini bir başka kadınla yakaladı. Aycan Yanaç, bir mekanda sevgilisin kadınla olduğunu gördü. İşte Yanaç’ın verdiği tepki…

Survivor’da yarışan ve milli sporcu olan Aycan Yanaç, ihanete uğradı. Bir gece kulübündeyken ihanete uğradığını gören Yanaç, adeta öfke kustu.

5 YIL SONRA GELEN ALDATMA

Eski Survivor yarışmacısı ve milli sporcu Aycan Yanaç ile Muhammed Seyit Günay, 5 yıldır sevgiliydi. 5 yıldır beraber olan çiftin son yaşadığı olay ise, hayrete düşürdü. Günay, başka bir kadınla gece kulübünde yakalandı.

TV100’de yer alan habere göre Aycan Yanaç, bir mekanda sevgilisini bastı. Başka bir kadınla görüntülenen 5 yıllık sevgilisi Muhammed Zeyit Günay, beklemediği bir tepkiyle karşı karşıya kaldı.

Aldatıldığını düşünen Yanaç, sevgilisine saldırdı. Günay’a tokat atan Aycan Yanaç, deliye döndü. Günay ise, güvenliklere sevgilisini kastederek “bunun atın” dedi. Nişantaşı’nda görüntülenen Yanaç, “5 yıl sonra gözüm açıldı. Herkes kendine yakışanı yapar” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler