Eski Survivor Birincisi Canseven’den Bomba İtiraf Geldi

Eski Survivor Birincisi Canseven’den Bomba İtiraf Geldi

Survivor 2020’de aldığı şampiyonlukla ün yapan Cemal Can Canseven, kazandığı paraları nasıl değerlendiğini açıkladı. Çok önemli itiraflarda bulunan Canseven, parasını kimin yönettiğini açıkladı.

2020 yılında düzenlenen Survivor yarışmasında birinci olan Cemal Canseven’in bir anda kariyeri değişti. Şampiyonlukla beraber hayatında değişiklik olan Canseven, şarkıcı olarak hayatına devam etti.

Şampiyonluğun verdiği özgüvenle, şarkıcı ve model olan Cemal Can Canseven, önemli gelir elde etmeye başladı. Sosyal medya üzerinden de belli bir kitleye ulaşmasıyla hayatı bir anda değişti. Parayı ise, kimin yönettiğini muhabirlere açıkladı.

ekran-resmi-2024-07-06-09-16-34.png

PARAYI BABAM YÖNETİYOR

2020 Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven, geçtiğimiz gün Sefo’nun konserine katıldı. Konser çıkışı, gazetecilere açıklamalarda bulunan Canseven, önemli açıklamalar yaptı. Muhabir Online mikrofonlarına konuşan Canseven, parasını babasına emanet ettiğini söyledi;

“Ben dışarıda yemek yerine evde yiyerek çıkıyorum, ücretsiz plaja gidiyorum. Biriktirme zamanındayız. Ben kazancımı eve yatırıyorum. Benim hesabımı annem ve babam tutuyor. Benim maaşım var. Babamdan her ay 25 bin TL alıyorum. Avans talep edebiliyorum. Mesela Türkiye maçına gideceğim için avans alırım. Bana 25 bin TL yetiyor, biriktiriyorum bile. Benim lüks harcamalarım var. Kredi kartı harcamam var onu düşünmüyorum ailem hallediyor.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler