Eski Manken Tuğba Özay’dan Özel Hayatıyla İlgili Bomba İtiraf…

Eski Manken Tuğba Özay’dan Özel Hayatıyla İlgili Bomba İtiraf…

Oyuncu ve eski manken Tuğba Özay, geçtiğimiz gün bir YouTube kanalına katıldı. Pınar Kerimoğlu’nun sunduğu YouTube programında bu haftanın konuğu Tuğba Özay oldu. Özel hayatıyla ilgili yaptığı açıklamalar dikkat çekti.

Zaman zaman yaptığı açıklamalarla magazin dünyasının dikkatini çeken Tuğba Özay, yine önemli itiraflarda bulundu. Çocuk ve cezaevi ile ilgili yaptığı açıklamalar, duyanları şaşırttı.

Oyuncu, şarkıcı ve bir dönemde mankenlik yapan Tuğba Özay, kendi döneminde oldukça etkili bir isim olmuştu. Şimdi birçok projeden uzak biraz daha sakin hayat yaşıyor. Ancak buna karşın özel programlarda da sahne almayı ihmal etmiyor.

TUĞBA ÖZAY’DAN İTİRAF

YouTube yayın yapan Pınar Kerimoğlu, bu hafta Tuğba Özay’ı konuk etti. Merak edilen soruları yöneten sunucu Kerimoğlu, cezaevi sorularını yöneltti. Özay’ın yanıtı ise şu şekilde oldu;

“Bir dönem ben de cezaevine girdim. Orada çok değişik hikayeler ile karşılaştım ama ben oraya girdim diye kendimi soyutlamadım kimseden. Aksine her sabah mahkûmları ve gardiyanları spor salonuna toplayıp 2-3 saat onlara pilates eğitimi veriyordum ve bu onların çok hoşuna gidiyordu. Ben cezaevinden tahliye olurken tüm koğuşlar alkışlarla uğurladı beni.”

ekran-resmi-2024-07-27-08-40-49.png

ANNE OLABİLİRİM

Tuğba Özay, anne olma hayaliyle ilgili de açıklama yaptı. Ünlü şarkıcı ve eski manken Tuğba Özay,

“Bir gün sperm bankasından sperm ile anne olabilirim. O duyguyu tatmayı ve özellikle babamın soyunu devam ettirmek istiyorum. Benim soyadımı alacak bir çocuk babamın soyunu yürütsün istiyorum.”

TUĞBA ÖZAY KİMDİR?

Tuğba Özay, 10 Şubat 1978 tarihinde İzmir, Türkiye’de doğmuş, Türk manken, oyuncu, yazar ve şarkıcıdır. Türkiye’nin en ünlü modellerinden biri olarak tanınan Özay, hem moda dünyasında hem de televizyon ve müzik sektörlerinde önemli bir kariyere sahiptir.

Tuğba Özay, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda bale eğitimi aldıktan sonra modellik kariyerine adım atmıştır. 1995 yılında “Miss Model of Turkey” yarışmasını kazanarak dikkatleri üzerine çekmiş ve ardından uluslararası platformda da başarı elde etmiştir. Modellik kariyerinde birçok defilede yer almış, Türkiye’nin önde gelen modacılarıyla çalışmış ve sayısız moda dergisinin kapağında yer almıştır.

tugba-ozay-kimdir.webp

Modellik kariyerinin yanı sıra, Tuğba Özay televizyon dünyasında da kendini göstermiştir. Birçok televizyon dizisi, sinema filmi ve reklamda rol almıştır. 2001 yılında yayımlanan Çiçek Taksi adlı popüler dizideki performansıyla oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Ayrıca Aynalı Tahir, Sonradan Görmeler, ve Bizim Otel gibi dizilerdeki rolleriyle de izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.

Tuğba Özay, modellik ve oyunculuk kariyerinin yanı sıra müzik alanında da çalışmalar yapmıştır. 2010 yılında Armoni adlı bir albüm çıkararak müzik dünyasına adım atmış ve albümde yer alan şarkılarıyla beğeni toplamıştır. Ayrıca şiir yazma yeteneğiyle de tanınan Özay, şiir albümleri ve kitaplar yayımlamıştır.

Tuğba Özay, aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerinde de aktif olarak yer almakta ve toplumsal konulara duyarlılığıyla tanınmaktadır. Hayvan hakları, çevre koruma ve kadın hakları gibi konularda farkındalık yaratmak için çeşitli projelerde yer almış ve destek vermiştir.

2007 yılında adının karıştığı bir hukuki süreç nedeniyle bir süre cezaevinde kalmış olan Özay, bu dönemde yaşadıklarını Bedel adlı kitabında kaleme almıştır. Kitap, kamuoyunda geniş yankı uyandırmış ve Özay’ın edebiyat alanındaki yeteneğini de gözler önüne sermiştir.

Tuğba Özay, çok yönlü kariyeri, kararlı duruşu ve renkli kişiliğiyle Türkiye’nin en tanınmış isimlerinden biridir. Moda, televizyon, müzik ve yazarlık gibi farklı alanlarda gösterdiği başarılarla geniş bir hayran kitlesi kazanmıştır. Kendine has tarzı ve duruşuyla birçok genç kadına ilham kaynağı olmuştur.

Özay, kariyerine hem sanat dünyasında hem de toplumsal projelerde aktif olarak devam etmekte, sosyal medyada da geniş bir takipçi kitlesine sahiptir. Hem profesyonel hem de kişisel yaşamında Türkiye’nin sevilen ve saygı duyulan isimlerinden biri olarak kariyerini sürdürmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler