Emmy Ödülü Almıştı: Televizyonların Sevilen Yapımı Yargı Final Yaptı

Emmy Ödülü Almıştı: Televizyonların Sevilen Yapımı Yargı Final Yaptı

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, dün ekranlara veda etti. 3 yıl boyunca başarılı bir yayın hayatı sürdüren dizi, izleyici ile vedalaştı. Emmy ödülü ile öne çıkan dizinin oyuncular veda mesajıyla duygulandırdı.

Emmy ödülü Yargı dizisi, 26 Mayıs Pazar günü final yaptı. Final bölümü ise, oldukça büyük ve görkemli şekilde gerçekleşti. Tam kadronun yer aldığı dizi finalinde popüler oyuncuların dizi macerası şimdilik noktalandı.

Diğer yandan dizide rol alan Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Uğur Polat, Uğur Aslan ve Cezmi Baskın veda mesajlarıyla duygulandırdı.

ekran-resmi-2024-05-27-12-23-22.png

OYUNCULARDA YARGI DİZİNE VEDA MESAJI

Pınar Deniz dizide Ceylin rolünü üstlenmiş. Deniz yaptığı paylaşımda duygu dolu mesajı ile öne çıktı. Başarılı oyuncu;

“Benim için bir devrin sonudur bu. Duygularımı nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum. Ne yazsam ne söylesem eksik kalacak. Varlığına şükrettiğim en güzel hikayeydi. Canım yol arkadaşlarım. Canım seyirci... En güzel baharımı yaşadım sizinle. Hep özlemle hatırlayacağım. Bu gece son kez buluşuyoruz. Hayatıma kattığın her an için iyi ki vardın Yargı.”

Ilgaz'ı canlandıran Kaan Urgancıoğlu’da şunları paylaştı;

“Yas ve kutlama… İlginç bir akşam olacak. Hiç bu iki duygu bu kadar yakın olmamıştı. Bilmediğim bir tecrübe olacak. Ben böyle noktalı yazmayı Sema'nın senaryolarını okuyarak mı özümsedim? Bilmiyorum ve bilmediğim daha bir çok şeyi öğrenme; tecrübe etme zorluklarından geçerken yanımda, önümde, arkamda olan, benimle bir çok yükü birlikte sırtlanarak işimi çok kolaylaştıran tüm ekip arkadaşlarım sizi çok seviyorum. Hakkınızı helal ediniz. Zor bir gece olacak ama ne demiş Ilgaz. Acının içinden geçmezsen dışına.”

Diğer oyunculardan da benzer açıklamalar geldi. Birbirinden iltifat ile bahseden oyuncular iyi bir dizi seti geçirdiklerini aktardı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler