Emily Ratajkowski, Black Friday İçin Kameranın Karşısına Geçti

Emily Ratajkowski, Black Friday İçin Kameranın Karşısına Geçti

Ünlü top model Ratajkowski, Black Friday etkinliğini boş geçmedi. Dünyaca ünlü model, Kasım ayıdaki kampanyalar için reklam yüzü oldu. Black Frida için, bir markanın ürünlerini tanıttı. İşte detaylar…

Kasım ayı itibarıyla büyük indirim kampanyaları başladı. Hem Türkiye hem dünya genelinde kullanıcılar için yıllık kampanyalar düzenlendi. Bu kampanyalar bazen tüketim çılgınlığına da dönüştü.

Sezonun en büyük alışveriş ayı nihayet geldi, çattı. Hatta indirimlerde artık son haftasının içindeyiz. Online alışveriş sitelerinin kampanyaları alıcı ve satıcıyı hayal kırıklığına uğratmadı. Son Black Friday, gününde ise tüm site genelinde alışveriş yapanlar için büyük indirimler düzenlendi.

ÜNLÜ MODEL, BLACK FRİDAY HAFTASINDA REKLAM YÜZÜ OLDU

Etkileyici ve güzelliği ile ön plana çıkan Emily Ratajkowski, Inamorata markası için kameranın karşısına geçti. 32 yaşındaki güzel, Inamorata markasının Black Friday indirimlerinde yer aldı.

Model, Vogue kapak kızı figüründen en iyi şekilde yararlanarak koyu mavi bir bikiniyi sergiledi. Emily Ratajkowski ayrıca kırmızı iki parçalı bir mayo tanıtımı da yaptı. Inamorata, Ratajkowski tarafından tasarlanan ve 2017 yılında bir mayo serisi olarak piyasaya sürülen bir marka olarak biliniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler