Devrim Özkan, Lucas Torreira’dan Hamile mi? İşte Gelen Açıklama…

Devrim Özkan, Lucas Torreira’dan Hamile mi? İşte Gelen Açıklama…

Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Lucas Torreira ile oyuncu Devrim Özkan’ın aşk yaşadığı biliniyordu. İkilinin sevgili olduğu geçtiğimiz günlerde itiraf ile gelmişti. Ancak gündeme hamile söylentisi düştü. İlk ağızdan açıklama geldi…

Sarı kırmızılı ekibin başarılı orta saha oyuncusu Lucas Torreira gönlünü Türk oyuncuya kaptırdı. Devrim Özkan ile beraber aşk yaşayan Torreira, mutluluklarını basın ile de paylaştı.

Devrim Özkan, sevgili olduklarını daha fazla gizlemedi ve Lucas Torreira’yla aşk yaşadıklarını ilan etti. Birlikte çekmiş oldukları fotoğrafları paylaşan Özkan, hakkında çarpıcı bir iddia atıldı.

DİZİLERDEKİ BAŞARISI SES GETİRDİ

“Gelsin Hayat Bildiği Gibi” dizisinde nam salan başarılı oyuncu Devrim Özkan, kısa sürede sosyal medyada trend oldu. Geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Özkan, başarısını yeni bir diziyle taçlandırdı.

Başarılı oyuncu Devrim Özkan, Show TV’de yayınlanacak olan “Ne Gemiler Yaktım” dizisinde başrol oyuncusu olara görev alacak. Başarılı iş kariyeri kadar son günlerde özel hayatıyla da ön plana çıkıyor.

DEVRİM ÖZKAN HAMİLE Mİ?

Geniş bir hayran kitlesine ulaştıktan sonra bir hayli fazla takip edilen Devrim Özkan’ın özel hayatı da merak ediliyor. Lucas Torreira ile yaşadı aşk takipçilerinin dikkatini çekti.

İkilinin yaşadığı aşk sonrasında hamile olduğu iddiaları ise gündeme bomba gibi düştü. Ancak oyuncu Devrim Özkan’dan konuya ilişkin açıklama geldi. Özkan, sosyal medya hesabından hamile olmadığını şu sözlerle söyledi;

“Bugün hakkımda çıkan haberler asılsız ve yalandır. Uzun süredir yapılan üzücü ve yıpratıcı haber ve sosyal medya paylaşımları hakkında hukuki süreç başlatılmış ve devam etmektedir. Sevgiler!”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler