Deniz Akkaya’dan Yeni Bir Açıklama: Bakın Oda da Ne Buldu?

Deniz Akkaya’dan Yeni Bir Açıklama: Bakın Oda da Ne Buldu?

Geçtiğimiz haftalarda Deniz Akkaya ile çocuğunun yaşadıkları gündeme bomba gibi düşmüştü. Şiddet gördüğünü söyleyen Akkaya, devlet yetkililerinden yardım istemişti. Ardından kızı devlet koruması altına alınmıştı.

Eski manken Deniz Akkaya’nın başına gelen magazin dünyasında geniş yer buldu. 16 yaşındaki kızından şiddet gören Akkaya, devlet koruması almıştı. Yeniden attığı tweet ile gündeme gelen güzel manken, kızının odasında bulduklarıyla adeta şok oldu.

KIZININ ODASINDA İKİNCİ TELEFON ÇIKTI

Eski manken Deniz Akkaya, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Eski adıyla Twitter (X)’dan yaptığı paylaşımla bir anda dikkatleri üzerine çekti. Akkaya,

“Aklımı kaybetmek üzereyim. Kızımın odasını hayatımda ilk kez kontrol ediyorum ve ikinci bir telefon çıktı. Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın... Bütün güvenim yerle bir... Yepyeni bir iPhone. Yine kilitli ama kendi ismi yazıyor. Allah'ım sen aklıma mukayyet ol.

Bu arada şu anki fiyatı en az 60 bin TL olan bir telefonu çocuğumun nereden aldığını/kimden aldığını bilmek onun sınırlarını ihlal etmek değildir. Bir telefonun şifresi ile uğraşırken ikincisi çıktı. Akıl sağlığı yerinde olan bir insan bu konuda endişe duyar, son derece doğaldır.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler