Deniz Akkaya, Kızıyla İlgili Yaşadığı Sorunları Tek Tek İfşa Etti

Deniz Akkaya, Kızıyla İlgili Yaşadığı Sorunları Tek Tek İfşa Etti

Bir süredir çözüme kavuşamayan Deniz Akkaya ve çocuğuyla ilgili her geçen gün takipçileri yeni bir şey öğreniyor. Ünlü modelin kızı devlet korunmasına alınsa da Akkaya, açıklamalarını bir türlü sonlandırmıyor. İşte yeni gelişmeler…

Eski manken Deniz Akkaya, kızıyla ilgili yaşadığı sorunları tek tek ortaya döküyor. Aile içinde yaşanan olayları ifşa eden Akkaya, pek çok içeriği paylaştı.

Deniz Akkaya’nın yaptığı paylaşımlar, sosyal medyayı ikiye böldü. Ancak tepki gösterenlerin sayısı oldukça fazlaydı. Aile içi meselelerin ortaya çıkması sosyal medya kullanıcılarını rahatsız etti.

İFŞA PAYLAŞIMI X ÜZERİNDEN GELDİ

Deniz Akkaya, kızıyla ilgili ifşa mesajlarını sosyal medya platformu olan X üzerinden paylaştı. Akkaya ve kızı Ayşe’nin WhatsApp konuşmaları dikkat çekti. İşte o mesajlardan bazıları;

“Sana seçme şansı veriyorum. Yüzmeye gideceksin, gitmezsen de dedenle yaşayacaksın. Artık evdeki dertlerle uğraşmaktan, sana sürekli senin iyiliğin için olan şeyleri zorla yaptırmaya çalışmaktan, Elmas'la uğraşmaktan, dedene uğraşmaktan hayatımı bırak yaşamayı iş yapamıyorum ya. Hayatımın anasını s….”

ekran-resmi-2024-06-26-08-25-27.png

SPOR YAPMAYAN ÇOCUK KABUL EDEMEM

“Sen nankörsün nankör. Arkadaş her istediğini mi yapacaksın nedir ya. Kabul etmiyorum spor yapmayan bir çocuk ve şu an bize en yakın, sana en etkili olacak spor yüzme. Bu yaştan sonra tenise başlayacaksın, voleybolcu mu olacaksın? Saçmalıyorsun sen ya. Yeter buraya kadar getirdin, ben evi terk ediyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler