Deniz Akkaya ile Kızı Arasında Neler Yaşandı? Kızı Neden Devlet Koruması Altında?

Deniz Akkaya ile Kızı Arasında Neler Yaşandı? Kızı Neden Devlet Koruması Altında?

Son günlerde Deniz Akkaya ile kızı arasında yaşananlar gündem oldu. Eski manken Deniz Akkaya, yaşadıklarını bir bir anlattı. Hem magazin hem de sosyal medya gündemine düşen olaylarda detaylar belli oldu.

Güzel manken Deniz Akkaya, geçtiğimiz günlerde kızı ile istenmeyen olaylar yaşadı. Kızıyla tartışan Akkaya, fiziksel şiddet gördüğünü söyledi. Gerçekleşen olayda Deniz Akkaya’nın kızı annesini aynı zamanda balkona kitledi.

Kızı tarafından şiddete maruz kalan eski manken Akkaya, devletten yardım istedi. Manken, kızını kendi isteğiyle Çocuk Esirgeme Kurumu’na teslim etti. Yaşanan olayların detayları da belli oldu.

ekran-resmi-2024-05-30-08-35-52.png

KIZIM BANA SALDIRDI VE BALKONA ATTI

Deniz Akkaya, başından geçen olayları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Olayların neden ve nasıl çıktığını anlatan Akkaya, tepkilerin önüne geçmek içinde çok sert açıklamalarda bulundu;

“1997 senesinde başlayan kariyerin ve çok mutlu bir hayatın akabinde son derece yanlış bir baba seçimi ile hamile kaldım ve hayatım resmen kabusa döndü. Bir ruh hastası ile verdiğim velayet savaşı bir ömür sürdü. Az önce 16 senedir resmen tek başıma baktığım kızımın benden ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdim.

Benden habersiz yurtdışı planları ve fazlasını bulmam neticesinde telefona el koydum. Fiziken bana saldırması yetmediği gibi beni 1,5 saat balkona kilitledi. Komşuların ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112'yi aramam neticesinde kurtarıldım.”

ekran-resmi-2024-05-30-08-37-21.png

KİMSE ANNELİĞİMİ SORGULAMASIN

“Haddinizi bileceksiniz. Benim sayfama anneliğimle ilgili yorum yapamazsınız. Aklınızı alırım. Her türlü aklınızı alırım. Kanunlu, kanunsuz. Benim canımı sıkmayın. Benim kızım, korkunç bir adamdan. Bu ülkede ilk para aklayanlardan biri, kötülükte sınır tanımayan biri. Ben kızımı Türkiye'nin en iyi okullarında okuttum. Anneliğime laf edenin alnını karışlarım.”

KIZIMIN BABASI OLAYLARI BİLİYORDU

“Merak edenler için bilgi vereyim. Kızımın babasının bu konuyu duymama ihtimali yok. Bu konuyu haber verdik. İletişimi avukatlar kurdu. Babasından 'Deniz Akkaya bunları hep yapıyor, para için' cevabı geldi. Konunun parayla bir ilgisi yok. Gidip Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan kızını alsaydı. Kızını alsa ve vakit geçirse o bile ona iyi gelirdi. Ama gelmedi.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler