Demet Evgar, Dizi Hakkında Açıklama Yaptı: Yeni Bölüm Neden Yayınlanmadığını Söyledi

Demet Evgar, Dizi Hakkında Açıklama Yaptı: Yeni Bölüm Neden Yayınlanmadığını Söyledi

Merak edilen Bahar dizisi bu hafta yayınlanmadı. Yeni bölüm yayınlanmamasının ardından izleyici sebebini merak etti. Magazinde yer alan gazetecilerin aktardığına göre bölüm çekimleri yetişmedi.

Show TV’nin sevilen dizisi başrol oyuncularıyla daha da dikkat çeken bir yapım haline geldi. Özellikle de başrol oyuncularında Demet Evgar’ın yer alması, izleyicinin dikkatini çekti. Ancak 12. bölüm fragmanının yayınlanmamasının ardından sorular peş peşe geldi.

Bölüm çekimlerinin yetişmediği haberleri dolaşırken, başrol oyuncusu Demet Evgar’dan açıklama geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerini bilgilendiren Evgar, yeni bölüm yayınlanmamasını aktardı.

ekran-resmi-2024-05-08-16-25-33.png

DEMET EVGAR’DAN AÇIKLAMA

Bahar dizisinin başrollerinde Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy gibi oyuncular yer alıyor. Ancak en çok öne çıkan isim Demet Evgar oldu. Bu hafta yeni bölümün yayınlanmamasıyla beraber açıklama da Evgar’dan geldi.

Başarılı ve güzel oyuncu Demet Evgar, 12. bölümün ekranlara gelmemesi hakkında izleyici ve takipçilerini bilgilendirdi. Evgar,

“Bahar'ın sevgili izleyicileri! Bizi her hafta seyretmeyi iple çektiğinizin farkındayım. İnanın bizim de sizinle o hafta çektiğimiz bölümleri buluşturmak için çok büyük bir heyecan içinde oluyoruz. Eminim bütün diziler öyle... Çünkü Türkiye'de maalesef bu uzun sürelerde çalışmak çok zor koşullarda mümkün olabiliyor. Mucize gibi bir şey aslında...

Diziler, haftanın altı günü 14 - 15 saatlerde çalışıyor. Yani bunun hastalığı var sağlığı var, binbir türlü hali var. O yüzden lütfen anlayışınıza sığınıyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler