David Beckham’ın Son Pozları Formunu Koruduğunu Gösteriyor

David Beckham’ın Son Pozları Formunu Koruduğunu Gösteriyor

Dönemin en iyi futbolcularından biri olan Beckham, yeni görüntüsüyle büyüledi. Futbolu bırakmasına rağmen fit görüntüsüyle 20’lik oyunculara adeta taş çıkarıyor. İşte David Beckham’ın son hali…

Futbol yıldızının İtalya, Positano'daki lüks kaçamağı dikkatlerden kaçmadı. David Beckham, İtalya’da güneşlenirken verdiği pozlar hayret ettirdi. 30 Temmuz Salı günü, futbol yıldızı karısı Victoria ile İtalya'nın Positano kıyılarında bir kaçamak yaptı. 49 yaşındaki Beckham, küçük beyaz bir mayo ile yatın güvertesinde kameralara yansıdı.

ekran-resmi-2024-08-01-15-37-20.png

DAVID BECKHAM’IN SON POZLARI

Eski İngiliz futbolcu David Beckham, tatilde verdiği pozlarla magazin dünyasının dikkatini çekti.  David'in açık denizlerde verdiği son fotoğraflar, genç futbolculara örnek oldu.

Sardunya kıyılarındaki zamanlar da dahil olmak üzere geçen ayki tatilleri takipçileri tarafından çok konuşuldu. Kendi ve Victoria'nın sosyal medya gönderilerine beğeni yağdı.

Ayın başında, David sadece bir çift yeşil mayo sporuyla fotoğraflandı. Victoria, soluk bir elbise ve hasır şapka giyerek 30 Temmuz topluluğuna benzer bir görünüm paylaştı. İkilinin fit görüntüsü dikkatlerden kaçmadı.

DAVID BECKHAM KİMDİR?

David Beckham, tam adıyla David Robert Joseph Beckham, 2 Mayıs 1975’te Londra, İngiltere’de doğmuş, İngiliz eski profesyonel futbolcu, iş insanı ve moda ikonudur. Kariyerine Manchester United altyapısında başlamış ve burada 1992 yılında profesyonel sözleşme imzalamıştır. Beckham, Manchester United ile birlikte birçok başarıya imza atmış, 1999 yılında takımıyla UEFA Şampiyonlar Ligi, Premier Lig ve FA Cup zaferleri yaşayarak tarihi bir üçleme yapmıştır.

Beckham, özellikle serbest vuruşlardaki ustalığı ve etkileyici pas yetenekleriyle tanınır. Kariyeri boyunca Real Madrid, Los Angeles Galaxy, AC Milan ve Paris Saint-Germain gibi dünya çapında önemli kulüplerde forma giymiştir. İngiltere Milli Takımı’nda da uzun yıllar kaptanlık yapmış ve toplamda 115 kez milli formayı giymiştir.

Futbolculuk kariyerinin yanı sıra Beckham, moda dünyasında ve pop kültürde de büyük bir ikon haline gelmiştir. 1999 yılında Spice Girls üyesi Victoria Adams ile evlenmiş ve çift, medya tarafından “Beckham çifti” olarak büyük ilgi görmüştür. Beckham, futbolculuk kariyerini sonlandırdıktan sonra iş dünyasında aktif olmuş, Inter Miami CF adlı Amerikan futbol kulübünün sahibi olarak spor dünyasındaki etkisini sürdürmüştür.

David Beckham, dünya genelinde büyük bir hayran kitlesine sahip olup, sosyal sorumluluk projeleri ve UNICEF elçisi olarak yaptığı çalışmalarla da tanınmaktadır. Beckham, hem futbol sahasındaki başarıları hem de spor dışında yarattığı marka değeri ile tarihin en tanınmış sporcularından biri olarak kabul edilmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler