Damla Ersubaşı’nın Babası Mı Vefat Etti? İşte Güzel Oyuncudan Açıklama…

Damla Ersubaşı’nın Babası Mı Vefat Etti? İşte Güzel Oyuncudan Açıklama…

Çoğu insanın Sihirli Annem dizisiyle tanıdığı Damla Ersubaşı, sosyal medyadan dikkat çeken bir paylaşım bulundu. Ersubaşı, babasıyla ilgili yaptığı paylaşımla herkesi şaşırttı. İşte haberin detayları...

Son birkaç aydır paylaşımlarıyla dikkat çeken Damla Ersubaşı, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda babasının vefat ettiğini duyurdu.

ÜNLÜ OYUNCUDAN VEFAT HABERİ

Oldukça üzgün görülen Ersubaşı, sevenlerine vefat haberini verdi. Diğer yandan eski eşi ve kardeşi hakkında da sitemkar söylemlerde bulundu. Başarılı ve güzel oyuncu Damla Ersubaşı,

“Gitti pamuğum, bitti her şeyim. Sen benim kalbimsin babam. Seni o kadar çok özleyeceğim ki... Kokun burnumda, aşkın hep benimle. Canım aşkım yakışıklım. Artık rahat uyu.”

ESKİ EŞİNİN KARDEŞİNDEN CEVAP

Sihirli Annem’in Tuğçe’si uzun süredir eski eşi ile ilgili sorunlar yaşıyor. Aralarında çözülemeyen sorunlar vefat eden baba üzerinden de devam ediyor. Oyuncu Damla Ersubaşı’nın eski eşinin kardeşi Serkan Keser açıklama yaptı.

Damla Ersubaş’nın, iki ismi hedef göstermesinin ardından cevap hemen geldi. Keser,

“Sen bizim kızlarımızın annesi olma şansını çok güzel kullanıyorsun yoksa sana söyleyecek ve sana yakıştırılacak o kadar çok unvan varken kızlarımıza karşı olan saygımızdan ve bağlılığımızdan sana bu platformda bundan sonra hiçbir cevap vermeyeceğim yüce Türk adaletine hesap vereceksin…”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler