Cumhuriyet’in 100. Yılı Konserlerle Kutlandı

Cumhuriyet’in 100. Yılı Konserlerle Kutlandı

Cumhuriyet Bayramı, dün itibarıyla tüm yurtta kutlandı. 7’den 70’e vatandaşlar sokakları doldudu. Yapılan kutlamalar sabahın erken saatlerinde başladı ve akşama kadar sürdü. Ünlülerin konserleri vatandaşı coşturdu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Türkiye’nin dört bir yanında kutlandı. Etkinliklerle beraber herkes gününü güzel geçirdi. Ünlü şarkıcılar ise, birçok yerde konser vererek vatandaşa unutulmaz bir an yaşattı.

TÜRKİYE’NİN BİRÇOK YERİNDE ÜNLÜLER SAHNE ALDI

Cumhuriyet’in 100. yıl coşkusu ünlülerin şarkılarıyla eşsiz bir deneyim yaşattı. İstanbul, İzmir, Ankara ve Antalya başta olmak üzere birçok ilde meydanları dolduran insanlar Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Ajda Pekkan, İzmir’in Menemen ilçesinde sahne aldı. Belediyenin düzenlediği etkinlikte Pekkan’ın şarkılarıyla müzikseverler coştu. Ajda Pekkan, “Bu gece, bu kutlamayı Cumhuriyet’ ve Mustafa Kemal’e borçluyuz” mesajını paylaştı.

Kenan Doğulu, 10. Yıl Marşı, İzmir Marşı ve Gençlik Marşı’nı seslendirdi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Pekkan gibi İzmir’deydi. Funda Arar Alanya’da, Merve Özbey Zonguldak’ta, Mustafa Sandal Amasya’da, Enis İstanbul’da sahne aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler