Cosmopolitan Dergisi, 6 Sene Sonra Avusturalya’ya Geri Dönüş Yaptı

Cosmopolitan Dergisi, 6 Sene Sonra Avusturalya’ya Geri Dönüş Yaptı

Cosmopolitan dergisi, engelledikten altı yıl sonra Avustralya medya pazarına geri dönüyor. Ünlü magazin dergisi ülkede tekrardan takipçileriyle buluşacak. İşte konuya ilişkin detaylar…

Ünlü eğlence ve yaşam tarzı Cosmopolitan, yeniden ortaya çıkıyor. New York merkezli yayıncılık şirketi Hearst Magazines International ile işbirliği içinde, Sidney'li yayıncı Katarina Kroslakova'nın yayınevi KK Press aracılığıyla yönettiği Ağustos ayında yeniden canlandırılan ilk sayısı için basına gidecek.

Cosmopolitan Australia, bir editör de dahil olmak üzere yerel bir editör ekibi oluşturma sürecinde Kroslakova ile yılda altı sayı yayınlayacak. Cleo, Harper's BAZAAR Australia, InStyle, Good Health, NW ve OK dahil olmak üzere birkaç yıl süren dergi iptallerinin ardından benzeri görülmemiş bir geri dönüş olacak.

ekran-resmi-2024-04-29-16-54-10.png

COSMOPOLİTAN’DAN ESKİ PAZARA GİRİŞ

Cosmopolitan, ilk olarak kırk yıldan daha uzun bir süre önce Avustralya'da piyasaya sürülmüştü. 2018'de önceki yayıncısı Bauer Media tarafından ticari olarak uygun görülmedi ve son sayısı o yılın Aralık ayında yayınlandı.

Hearst Magazines editoryal kıdemli başkan yardımcısı Kim St. Clair Bodden, "Cosmopolitan Australia'nın yeniden lansmanı, bu ikonik marka için heyecan verici bir sonraki bölüme işaret ederken, dünyanın dört bir yanındaki izleyicilere kültürel olarak alakalı içerik sunma taahhüdümüzü pekiştiriyor" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler