Cezaevindeki Dilan Polat'ın Yeni Şube Açılışına İzdiham!

Cezaevindeki Dilan Polat'ın Yeni Şube Açılışına İzdiham!

Cezaevinde olan Polat çiftinin yeni açılan güzelik merkezinde izdiham yaşandı. İşte detaylar...

Uzun süredir gündemde olan Polat çifti yeni bir gelişmeyle tekrar dikkatleri üzerine çekti. Yeni açılan şubeleri izdihama döndü. İşte detaylar...

POLAT ÇİFTİNİN YENİ AÇILAN GÜZELLİK SALONUNA İZDİHAM 'YOK ARTIK' DEDİRTTİ!

Cezaevinde bulunan ve şirketlerine kayyum atanmış olan Dilan Polat ve Engin Polat, dün gerçekleşen güzellik merkezi şubesinin açılışıyla kamuoyunun ilgisini yeniden çekmeyi başardı. Açılıştaki kalabalık, 'yok artık' dedirtti.

Dilan Polat ve Engin Polat çifti, lüks ve şaşalı yaşam tarzları ile sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesi elde etmiş, mücevhercilikten güzellik salonlarına, e-ticaretten sponsorluklara kadar çeşitli iş alanlarında faaliyet göstermişlerdi. Ancak, 2023'ün Kasım ayında eş zamanlı bir operasyonla gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak gündemde önemli bir yer edindiler.

s-4e3e959c9bdba349dd32c2f8854f2b65c75c50ea.webp

DİLAN POLAT'IN YEDEK HESABINDAN KİM PAYLAŞIM YAPTI?

Dilan Polat'ın yedek Instagram hesabından dün yapılan paylaşımda görüldüğü kadarıyla, cezaevinde bulunmalarına rağmen güzellik merkezinin yeni bir şubesi açıldı! Bu durum, kamuoyunda şaşkınlık yarattı. 

Şaşkınlık yaratan paylaşımda güzellik merkezinin yeni bir şubesi açılışı yer aldı! Şubelerinde çalışanların daha önce patronlarına destek verdiklerini gösteren paylaşımlar yapmış olmalarıyla bilinen çiftin, yeni şube açılışı herkesi şaşırttı.

İŞ DÜNYASINDAKİ FAALİYETLERİ DEVAM MI EDİYOR?

Dilan Polat'ın yedek hesabının avukatı Hüseyin Kaya tarafından kullanıldığı iddia ediliyor. Bu yeni gelişme, çiftin cezaevinde olmalarına rağmen iş dünyasındaki faaliyetlerine devam etmeleriyle ilgili daha fazla tartışmayı beraberinde getirdi. Açılışla ilgili detaylar ve çalışanların tutumları, Dilan Polat ve Engin Polat çiftiyle ilgili gündemi sıcak tutuyor.

images-2024-01-08t173124-276.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler