Celine Dion Kimdir? Katı Kişi Sendromuyla Mücadele Ediyor

Celine Dion Kimdir? Katı Kişi Sendromuyla Mücadele Ediyor

Dünyaca ünlü şarkıcı Celine Dion, katı kişi sendrom hastalığı ile uğraşıyor. Dion, oldukça nadir görülen hastalık sebebiyle birçok etkinlikten uzak kaldı. Peki Celine Dion kimdir?

Celine Dion'a 2022'de Stiff Person Sendromu teşhisi kondu. Nadir görülen otoimmün nörolojik bozuklukla yaşamayı artık benimsedi. Halk arasında bu hastalık katı kişi sendromu olarak da biliniyor.

Katı kişi sendromu sonrasında ünlü şarkıcı Celine Dion, büyük ölçüde halkın gözünden uzak kaldı. Bu yılın Şubat ayında Grammy'lerde sürpriz bir şekilde görüldü. Taylor Swift'e bir ödül sundu.

17029890249300.png

SAHNEYİ ÇOK ÖZELDİM

Geçtiğimiz günlerde bir röportaj veren dünyaca ünlü şarkıcı, sahneleri çok özlediğini söyledi. Celine Dion şu duygularla kendini ifade etti;

“Bir gösteriyi iptal etmek zor. Her gün çok çalışıyorum ama kabul etmeliyim ki bu bir mücadele. İnsanları, sahneyi çok özlüyorum. Koşamazsam, yürürüm. Yürüyemezsem, sürünürüm. Ama durmayacağım.”

694.jpeg

CELİNE DİON KİMDİR?

Celine Dion (30 Mart 1968, Charlemagne, Quebec, Kanada doğumlu), 1990'larda uluslararası süperstarlığa ulaştı. Vokal güçlü sesi ve tutkulu şovmenliği ile tanınan Fransız Kanadalı bir pop şarkıcısıdır. Öncelikle pop balad geleneğinde çalışarak hem Fransızca hem de İngilizce çok sayıda hit albüm kaydetti ve birçok prestijli ödülün sahibi oldu.

Kanadalı şarkıcı Céline Dion, 1990'larda "The Power of Love" ve "Because You Loved Me" gibi 1 numaralı hitlerle pop listelerine hakim oldu. Falling into You (1996) yılın albümü de dahil olmak üzere iki Grammy kazandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler