Cansu Taşkın’ın Kardeşi Sessizliğini Bozdu: “Konuyu Artık Kapatalım”

Cansu Taşkın’ın Kardeşi Sessizliğini Bozdu: “Konuyu Artık Kapatalım”

Geçtiğimiz günlerde Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın’ın fotoğrafları servis edilmişti. Fotoğrafların ortada çıkması magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü. Sonrasında gelişmeler ise daha da ilgi çekici oldu.

Cansu Taşkın’ın kardeşi Elif Vurgun, Yılmaz Erdoğan ve fenomen Cansu Taşkın’ın yer aldığı fotoğrafları paylaştı. Kısa sürede trend olan fotoğrafların ardından Erdoğan’dan açıklama gelmişti. Usta oyuncu Yılmaz Erdoğan,

“Geçtiğimiz yıl yaşanmış ve sona ermiş bir ilişki 'garip' bir şekilde gündeme geldi. Artık bu konunun kapatılmasını rica ediyorum. Kimseyi dava etmiyorum. Herkesin ve her şeyin sadece iyi yanlarını hatırlıyor, gerisini unutuyorum. Sevgilerimle…”

VURGUN, “KONUYU KAPATALIM”

Yılmaz Erdoğan’ın açıklamalarının ardından Cansu Taşkın’ın kardeşi Elif Vurgun sessizliğini bozdu. Fotoğrafları asıl paylaşan isim olan Vurgun, konunun artık kapatılmasını istedi.

ekran-resmi-2024-05-06-16-03-51.png

Elif Vurgun, konuyla ilgili sessizliğini bozarak konunun artık kapatılmasını istedi. Nişantaşı’nda görüntülenen Cansu Taşkın’ın kardeşi, muhabirlere şu kısa açıklamayı yaptı;

“Artık bu durumun konuşulmasını istemiyoruz. Konunun kapanmasını istiyoruz. O yüzden bu konu hakkında bir şey söylemeyeceğiz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler