Cansu Taşkın’dan Olay Yaratan Açıklamalar: “Herkes Haddini Bilsin”

Cansu Taşkın’dan Olay Yaratan Açıklamalar: “Herkes Haddini Bilsin”

Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın arasında yaşanan aşk hayatı, bir dönem magazin dünyasını bir hayal meşgul etmişti. Hem Yılmaz Erdoğan, hem Taşkın’ın kardeşi tarafından açıklamalar gelmişti. Taşkın, ise sessizliğini bozdu…

Ünlü fenomen Cansu Taşkın, Yılmaz Erdoğan ile ilgili yaşadığı ilişki hakkında ilk defa konuştu. Magazin gündemine düşen haberle bir anda konuşulan ikili büyük ses getirmişti.

Cansu Taşkın’ın kardeşinin görüntüleri paylaşması, yeni olduğu düşüncesini ortaya çıkardı. Ancak Yılmaz Erdoğan, iki yıl süren birlikteliğin daha önce bittiğini açıklamıştı. Uzun süredir konuşmayan konunun muhatabı Taşkın’da sessizliğini bozdu.

ekran-resmi-2024-05-22-16-00-52.png

ÖN PLANDA TUTMAK İSTEMEDİM

Cansu Taşkın, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Fenomen isim Snob Magazin’e açıklama yaptı. İlişkisi hakkında ilk defa konuşan Cansu Taşkın, soruları da yanıtladı. Taşkın,

“Herkesin özel hayatına saygı duyulması gerekiyor. Ben özel hayatımı ön planda tutmak isteseydim bunu ilişkinin içindeyken yapardım. Yanlış anlaşılmaların olmasını istemem. 'İki günlük ilişki' denildi ama böyle bir şey söz konusu bile değil. Dava açılması da söz konusu değil.”

ekran-resmi-2024-05-22-16-01-17.png

HERKES KENDİNE GELSİN, HADDİNİ BİLSİN

“Yaşanan bir ilişki vardı ve iyisiyle kötüsüyle bitti. Herkes yoluna devam etsin, Allah herkesin yolunu açık etsin. Ortadan abartılacak bir durum yok. İki bekar insan ilişki yaşayabilir. İki günlük ilişki yaşayan biri gibi gösterilmeye çalışılıyorsam kardeşim de abim de çıkar konuşur. Görüntülerimiz ifşa edilmedi.

Her görüntü izin alınarak çekildi. Kardeşimin kendi inisiyatifinde paylaştığı görüntülerdi. Ona da saygı duyuyorum. İki günlük ilişki yaşayan biri hiçbir zaman olmadım, bu beni çok rahatsız etti. Herkesin bir ailesi var. Herkes kendine gelsin, haddini bilsin. Haberlerin çıktığı dönemde annem ameliyat olduğu için bu şekilde boş haberlerle uğraşmak istemedim.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler