Canlı Yayında Ölümden Döndü! Cansu Canan Özgen Kimdir, Neden Gündem Oldu?

Canlı Yayında Ölümden Döndü! Cansu Canan Özgen Kimdir, Neden Gündem Oldu?

Ölümden dönen Cansu Canan Özgen Kimdir?Mesleği ve hakkında merak edilen herşey haberimizde...

Canlı yayın sırasında soluk borusuna kuruyemiş kaçan Cansu Canan Özgen, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Programda konuk gazeteci Can Özçelik'in heimlich manevrası ile boğulmaktan son anda kurtulan Özgen, "Soluk boruma kuruyemiş kaçtı, Can Özçelik’e çok teşekkür ediyorum, çok doğru zamanda müdahale etti. Heimlich Manevrası hayat kurtarıyor, bunu da bir kez daha görmüş olduk" ifadelerini kullandı. Peki, Cansu Canan Özgen kimdir? Cansu Canan Özgen nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

CANSU CANAN ÖZGEN KİMDİR?

Cansu Canan Özgen, medya sektöründe tanınan bir sunucu ve program yapımcısıdır. Yaşadığı olayla gündeme gelen Özgen'in biyografisi, kariyeri ve yaşamına dair detaylar merak ediliyor.

Cansu Canan Özgen, 23 Eylül 1989 tarihinde İstanbul'da doğdu. Lise eğitimini Bayrampaşa Anadolu Lisesi'nde tamamladıkttan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Maden Mühendisliği bölümünden mezun olan Özgen, staj döneminde beş hafta boyunca kömür madeninde çalıştı. Kendisi, başarılı bir medya kariyerine sahip olan Özgen'in hayatı ve kariyeri merak edilen konular arasında yer alıyor.

Özgen, Dialog İletişim Spikerlik-Sunuculuk kursunun kurucuları Can Gürzap ve Arsen Gürzapolan tarafından mezun edildi. İlk kez stajyer olarak gittiği Beşiktaş TV'de ekran deneyimi kazandı. Beşiktaşlı olduğunu belirten Özgen, uzun bir süre BJK TV'de çalışmaya devam etti. Fanatik Beşiktaşlı kimliği ve medya kariyerindeki başarılı performansıyla dikkat çeken Cansu Canan Özgen, sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

2012 yılında Habertürk'e gece spikeri arandığını öğrenen gazeteci Cansu Canan Özgen, geceleri spikerlik yaparak sabahları okula devam etti. Öteki Gündem programını başarıyla sunan Özgen, bir süre sonra işinden ayrıldı. Gündem Dışı programıyla ekranlarda yer almaya devam eden Cansu Canan Özgen'in eşi Talha Uğurluel'dir. Medya sektöründeki deneyimleri ve başarılı sunuculuk performansıyla dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler