Çağatay Ulusoy’un Yeni Dizideki Partneri Belli Oldu!

Çağatay Ulusoy’un Yeni Dizideki Partneri Belli Oldu!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, yeni dizisi için çalışmalarına start verdi. Ulusoy’un oynayacağı dizide eşlik edecek olan isimde belli oldu. İşte dizi hakkında merak edilenler…

Yaz döneminin bitmesiyle beraber ekranlarda yeni dizi heyecanı başladı. Televizyonlarda eski diziler yeni sezonlarına başlangıç yaptı. Yeni dizi çalışmaları sürüyor. Bir dizi ise iddialı kadrosuyla önem çıkıyor.

Yeni bazı diziler sezonun başlamasıyla beraber start verdi. Ancak yeni yeni dizilerde ekranlarla buluşmaya devam ediyor. FOX TV’de yayınlanacak olan Gaddar dizisi de bunlardan biri.

GADDAR KADROSUNDA ÖNEMLİ İSİMLER

FOX TV’de yayınlanacak olan Gaddar dizisinde sürpriz oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Başrolde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı diziye, yeni bir oyuncu eklendi. Ulusoy’a partnerlik edecek olan isim açıklandı.

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ile beraber çalışacak olan isim Sümeyye Aydoğan oldu. Güzel oyuncu, dizide Aydan rolünü üstlenecek. Çağatay Ulusoy ise, Leven rolünde yer alacak. İkilinin başrollerini paylaşacağı dizi şimdiden merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler