Burcu Özberk’ten İspanya’dan Bikinili Paylaşım

Burcu Özberk’ten İspanya’dan Bikinili Paylaşım

Burcu Özberk, İspanya tatilinden bikinili fotoğraflarını Instagram’da paylaştı. Ünlü oyuncunun tatil pozları binlerce beğeni ve yorum aldı. Detaylar haberimizde.

Ünlü oyuncu Burcu Özberk, başarılı projeleriyle adından sıkça söz ettiriyor. “Muhteşem Yüzyıl”, “Güneşin Kızları”, “Aslan Ailem”, “Afili Aşk” ve “Aşk Mantık İntikam” gibi popüler dizilerde rol alan Özberk, bu kez tatil pozlarıyla gündemde. İspanya’da tatil yapan oyuncu, sosyal medya hesabından bikinili fotoğraflarını paylaşarak takipçilerini sevindirdi.

VALENCİA’DA SICAK HAVALARDAN BUNALDI

İspanya’nın gözde şehirlerinden Valencia’yı gezen Burcu Özberk, sıcak havaların etkisiyle serinlemek için soluğu plajda aldı. Valencia’nın muhteşem plajlarında güneşin ve denizin tadını çıkaran Özberk, bu anları Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Valencia’nın tarihi ve kültürel güzelliklerini keşfeden Burcu Özberk, sıcak havalardan bunalarak kendini Akdeniz’in serin sularına bıraktı. Bikinisiyle verdiği pozu Instagram’da paylaşan 35 yaşındaki oyuncu, takipçilerinden büyük ilgi gördü.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Burcu Özberk’in bikinili pozları, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Takipçileri, güzel oyuncunun fit vücuduna ve doğal güzelliğine övgüler yağdırdı. Özberk’in tatil fotoğrafları, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Burcu Özberk, İspanya’daki tatilinden paylaştığı bikinili fotoğraflarıyla sosyal medyada büyük ilgi topladı. Güzel oyuncunun fit vücudu ve doğal güzelliği, takipçileri tarafından övgüyle karşılandı. Valencia’da geçirdiği keyifli anları Instagram hesabından paylaşan Özberk, tatilinin tadını çıkarmaya devam ediyor. Hayranları ise güzel oyuncunun yeni paylaşımlarını heyecanla bekliyor.

burcu1jpeg-osaip8hgykquiatxqjxtea.jpg

BURCU ÖZBERK KİMDİR?

Burcu Özberk, 12 Aralık 1989 tarihinde Eskişehir’de doğmuştur. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Özberk, oyunculuk kariyerine ilk olarak 2013 yılında “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Huricihan Sultan karakteriyle adım atmıştır. Ardından “Güneşin Kızları”, “Aslan Ailem”, “Afili Aşk” ve “Aşk Mantık İntikam” gibi başarılı projelerde rol alarak geniş bir hayran kitlesi kazanmıştır.

antalyahaber.tv

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler