Brad Pitt’in Kızı Soyadını Kullanmak İstemiyor: Yasal Talepte Bulunuyor

Brad Pitt’in Kızı Soyadını Kullanmak İstemiyor: Yasal Talepte Bulunuyor

Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin 18 yaşındaki kızı Shiloh Jolie-Pitt, adını değiştirmek istiyor. Dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarının kızından gelen karar, herkesi şaşırttı. Brad Pitt’in kızı soyadını kullanmak istemiyor.

Aktörler Angelina Jolie ve Brad Pitt'in kızı, 18 yaşına girdiği gün "Pitt"i adından yasal olarak çıkarmak için dava açtı. Konuyu takip eden iki kaynağa göre, yabancılaşmış çiftin kızı, geçtiğimiz haftanın sonlarında 18. doğum gününde soyadından "Pitt"i bırakmak için yasal evraklar sundu.

Kaynaklar şimdi Shiloh Jolie'ye gitmek istediğini söylüyor. Konuya yakın bir kaynak, kendi avukatını işe aldığını ve parasını ödediğini söyledi. Pitt ve Jolie'nin temsilcileri dava hakkında taleplere yanıt vermedi.

75.jpeg

BRAD PİTT’İN KIZINDAN BEKLEMNMEDİK KARAR

Los Angeles Times'ın bildirdiğine göre Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, 27 Mayıs'ta Los Angeles İlçe Yüksek Mahkemesi'nde adını Shiloh Nouvel Jolie olarak değiştirmek için bir dilekçe sundu. Konuya aşina olan iki kaynak, NBC News'e Shiloh'un 18. doğum gününde isim değişikliği dilekçesi sunduğunu doğruladı.

Shiloh Jolie-Pitt, eski çiftin altı çocuğunun üçüncü en büyüğüdür. 27 Mayıs 2006'da Swakopmund, Namibya'da doğdu. Kardeşler arasında Maddox, Pax, Zahara ve ikizler Knox ve Vivienne de yer alıyor.

Times'ın bildirdiğine göre, "Kung Fu Panda 3" filminde seslendirme sanatçısı olarak rol alan Shiloh, yasal bir isim değişikliği için dilekçe veren ilk çocuk oldu. Ancak diğer çocuklardan bazıları son yıllarda babalarının soyadının kamu kullanımını bıraktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler