Boşanacakları Söyleniyordu: Şimdi İddiaya Göre Volkan Demirel’in Eşi Hamile…

Boşanacakları Söyleniyordu: Şimdi İddiaya Göre Volkan Demirel’in Eşi Hamile…

Magazin dünyasının sıklıkla konuştuğu Volkan Demirel ve Zeynep Demirel çiftiyle alakalı yeni bir iddia ortaya atıldı. Boşanma söylentilerinin ardından çiftin yeni bir bebek beklediği iddia edildi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Muhabir Online isimli bir kanalda Zeynep Demirel’in üçüncü kez anne olacağını söyledi. İddialarını destekleyen bir detayı paylaşan Muhabir Online, Zeynep Demirel’in göbeğinin belirginleştiğini aktardı.

ZEYNEP DEMİREL’İN PAYLAŞIMI İDDİALARI KUVVETLENDİRDİ

Sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulunan Zeynep Demirel’in göbeğinin belirgin hale geldiği görüldü. Bu detayı kaçırmayan magazin muhabirleri yeni bir bebeğin geleceği iddiaları üzerinde durdu.

ekran-resmi-2024-07-11-16-09-27.pngekran-resmi-2024-07-11-16-10-26.png

Henüz iddia olarak paylaşılan haberle ilgili Demirel çiftinden açıklama gelmedi. Zeynep Demirel, fotoğrafın altına şu açıklamayı bıraktı;

“Bu defa hiç olmadığım kadar karışık, hiç olmadığım kadar dalgalıyım. Öyle bir yerdeyim ki, çok sorguladığım için mi sert cevaplar alıyorum yoksa zaten bildiğim soruların cevapları mı bunlar bilmiyorum. Bildiğim, ne yaparsan yap, hayatta olması gerekenin olduğu. İlahi kudretin senaryosu biz fanilerin öngördüğünden farklı çoğu zaman. Bir kayıp bir doğuşa, bir soluş bir açışa karşı dengede hayatta. Evet 35 oldum, gökyüzünün başka rengi de varmış, taşın sert olduğunu geç fark etmişim ve bir yanımız yaprak dökerken, bir yanımız bahar bahçe olabilirmiş.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler