'Bir Derdim Var' Dizisi İçin Geri Sayım

'Bir Derdim Var' Dizisi İçin Geri Sayım

Kanal D'nin Ayna Yapım imzalı yeni dizisi ' Bir Derdi Var' için geri sayım başladı. Dizinin başrol oyuncularından Birce Akalay ve Mert Fırat açıklamalarda bulundu. İşte haberin detayları...

Kanal D'nin Ayna Yapım imzalı yeni dizisi ' Bir Derdi Var' için geri sayım başladı. Dizinin başrol oyuncularından Birce Akalay ve Mert Fırat açıklamalarda bulundu.

BİRCE AKALAY 4 YIL SONRA SEYİRCİ KARŞISINDA 

Doktor Nilüfer karakteri ile seyirci karşısına çıkacak olan Birce Akalay yeni projesi hakkında şu açıklamalarda bulundu:

“4 yıl sonra televizyona yeniden geri dönmek ilk başta birazcık ürkütücü gibi gelse de senaryoyu okuduğum an fikrim değişti. Bu hikaye bana çok dokundu ve çok heyecanlandım.

1. Bölüm senaryosunu bitirdim heyecandan yerimde duramadım bütün gece evin salonunda yürüdüm durdum ve içimdeki ses dedi ki “tamam budur”. Travması olan gençlerimize yardımcı olan, onları iyileştiren, tedavi eden değişik bir kadın Doktor Nilüfer... Çocuk- ergen psikiyatri servisinde gençlerimizin hikayelerini ekrana getirmeye çalışacağız''

MERT FIRAT: ÇOK MEMNUNUM 

''Bir Derdim Var’ dizisinin gerçekten bir derdi var diyebiliriz. Aslında her dizinin bir derdi ve çatışması var. Fakat böyle toplumsal bir yere de dokunan çok azı oluyor maalesef. Dünyanın her tarafında ergen psikolojisinin bozukluklara sebep olduğu bir dünya düzeninde yaşıyoruz. Gençlerin üzerine sosyal medya alanından, çevresel etkiden birçok şey geliyor.

Şu anda dünyanın her tarafına gençlere özel klinikler açılmaya başladı. Çünkü yeni dünya düzeninde uyaran çok fazla şey var. Değişimin gençler üzerinde yarattığı hatta ebeveynler üzerinde yarattığı çok ciddi ağır hasarlar var.

O yüzden bunları dert edinen bir iş yapmak bu dönemde çok anlamlı geliyor. Dizinin ayrıca dramatik altyapısı çok kuvvetli. Böyle hikayeler seyretmek ve oynamak bizleri çok mutlu ediyor. Bu anlamda ben de bu projenin içinde olmaktan dolayı çok memnunum.”

BİRCE AKALAY: HARİKA TEPKİLER ALDIK

“İlk tanıtımımız yayınlanır yayınlanmaz harika tepkiler aldık, halâ da alıyoruz. İzleyicinin beklentisinin yüksek olduğunu görüyoruz. Normal şartlarda beklenti yüksek olduğunda insan biraz korkuyor ama bu proje özelinde beklentiyi yüksek tutmakta bir sakınca görmüyorum. Çünkü çok iyi bir oyuncu kadromuz ve hikayemiz var.

Yönetmenimiz Burak Müjdeci bence harikalar yaratıyor. Genç oyuncu arkadaşlarımız da çok yetenekli, istekli ve projeyi çok önemsiyorlar. Bu arada kamera arkası ekiplerimiz, senaristlerimiz aylardır bu projeyi var etmek için çalışıyor.

Mor ve Ötesi tarihinde belki de bir ilki gerçekleştirdi, hem projeye ismini veren şarkısını bizimle paylaştı, hem de projemizin müzik süpervizörlüğünü üstlendi. Dolayısıyla çok ciddi bir emek var. Sadece seyircinin beklentisi değil, bizim de kendimizden beklentimiz yüksek.” ifadelerini kullandı.

kapak-082547.jpg

17853142-700x400-001.webp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler