Berna Laçin Neden Ameliyat Oldu? İşte Ünlü Oyuncunun Son Durumu...

Berna Laçin Neden Ameliyat Oldu? İşte Ünlü Oyuncunun Son Durumu...

Ünlü oyuncu Berna Laçin, sosyal medya üzerinden paylaştığı ameliyat fotoğraflarıyla gündemde. Peki, neden ameliyat oldu? Berna Laçin’in sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde!

Ünlü oyuncu Berna Laçin'den korkutan haber! Laçin, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda bir ameliyat geçirdiğini açıkladı. İste detaylar...

BERNA LAÇİN'İN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Ünlü oyuncu Berna Laçin, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Açıklamasında ise sevenlerini endişelendirdi. Ameliyat sonrası Prof.Dr. Azmi Hamzaoğlu'nun açıklamalarına göre, 9 saat süren zorlu bir operasyonla sırtında bulunan nadir bir durumla başa çıkıldı.

Omurilik zarını yırtan ve içeri batan kemikleşmiş disk, uzun süren ameliyatla temizlenerek alındığı belirtildi. Berna Laçin, bir hafta 10 gün boyunca hastanede yatağa bağlı kalacağı ve ardından omuriliğin tamir sürecine geçileceği belirtilenler arasında yer aldı.

images-2024-03-08t143923-997.jpeg

ÜNLÜ OYUNCUDAN AÇIKLAMA GELDİ 

Ünlü oyuncu Berna Laçin, sosyal medyada yaptığı açıklamada, "Ameliyat sonrası Prof.Dr. Azmi Hamzaoğlu geldi ve hocamız durumu şöyle açıkladı: Ameliyat 9 saat sürdü ve çok zor bir ameliyattı, sırtta, omurlar arasından çıkan disk omurilik zarını yırtmış ve içeri batmış, aşırı kemikleşmiş, karşısında da benzer bir disk daha çıkmış o yüzden ameliyat çok uzun sürdü. Onları temizleyip aldık, üç omura toplam altı tane vida yerleştirip plaka ile kapattık. Çok çok nadir gözüken bir vaka, bunu ders olarak da okutacağız. Omuriliğin kendini tamir etmesi için bir hafta 10 gün hastanede yatağa bağlı kalacak, hiç kalkmayacak, kendini iyice tamir etsin ondan sonra oturtup yürütürüz. Ameliyat çok başarılı geçti, yürümen mucize zaten o halde bu kadar süre nasıl idare ettin o ayrı hikaye. Arayan soran tüm dostlara çok teşekkür ediyorum. Ziyaretçi kabulünden Azmi hoca pek hoşlanmıyor. Yanımda olduğunuzu biliyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum. İyi günlerde buluşmak üzere." ifadelerini kullandı.

berna-lacin.png

BERNA LAÇİN KİMDİR?

20 Ağustos 1970 tarihinde İzmir'in Karşıyaka ilçesinde doğan Berna Laçin'in babası, askeri bir pilot olarak görev yapıyordu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini ise İzmir'de tamamladı. Ardından ailesiyle birlikte İstanbul'a taşındı.

Ünlü oyuncu Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık bölümünü kazanmasına rağmen, oyunculuk tutkusu ağır bastı. 1988 yılında okulu yarıda bırakan oyuncu İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümüne başladı. Aynı dönemde Kenter Tiyatrosu'nda "Şafak Yıldızları" oyunuyla tiyatro kariyerine ilk başlangıcı yaptı.

1990 yılında şehir tiyatrosunda çalışırken televizyona adım attı. 1996'da "Taksi" programıyla televizyon dünyasında dikkatleri üzerine çekti. Ardından 1997'de Kanal D'de "Çocuktan Al Haberi" programı ve "Böyle mi Olacaktı" dizisiyle ekranlarda boy gösterdi. 2009 yılında ise 31. Uluslararası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programında başarılı bir sunuculuk performansı ortaya koydu.

2010 yılında ise ATV'de "Her şey İçin Berna Laçin" adlı programı sundu. Özel hayatında da aktif olan Laçin, 1996'da çocukluk aşkı işadamı Tolga Eşiz ile dünyaevine girdi. Çiftin Ada isminde bir kızı var.

​​images-2024-03-08t143932-191.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler