Başrol Oyuncusu Bihter'in Galasına Katılmamıştı: Nedeni Belli Oldu

Başrol Oyuncusu Bihter'in Galasına Katılmamıştı: Nedeni Belli Oldu

Halit Ziya Uşaklıgil’in eseri Aşk-ı Memnu’dan esinlenen film Bihter’in galası gerçekleşti. Film, başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Ancak galada başrol oyuncusunu yer almaması dikkat çekti. Sebebi de belli oldu.

Aşk-ı Memnu dizisiyle bir döneme damga vuran dizinin şimdi bir filmi çekildi. 2008 ile 2010 yıllarında televizyonda yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisinin film versiyonu geliyor. “Bihter” adı verilen film, yakın zamanda izleyici ile buluşacak.

BİHTER, HANGİ PLATFORM’DA YER ALIYOR?

1900’lü yıllarda geçen film, 2023 yılının sonlarında sinemaseverlere sunuldu. Bihter filminin dijital ortamda yayınlanacağı belirtildi. Film, dün gece itibarıyla Amazon Prime’da gösterime açıldı.

GALA GECESİ BAŞROL OYUNCU YER ALMADI

Bihter, filminin dün gece aynı zamanda galası gerçekleştirildi. Oyuncuların bir arada olduğu gecede merak edilen sorular yanıt buldu. Galayı takip eden magazin gazetecileri ise başrol oyuncunun olmadığına dikkat çekti.

Filmin Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant, Helin Kandemir, Hande Ataizi, Nezaket Erden ve Ebru Özkan yer alıyor.

Adnan rolünü canlandıran Osman Sonant gala gecesinde yer almadı. Gazete Magazin’in haberine göre Sonant’ın ailevi nedenlerden dolayı galaya katılamadığı bildirildi. Ayrıca başarılı oyuncu gala ile iligil herhangi bir paylaşımda yapmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler