Başarılı Oyuncu Aslı Enver’in Kızı 1 Yaşına Girdi

Başarılı Oyuncu Aslı Enver’in Kızı 1 Yaşına Girdi

Ara ara gündeme gelen Aslı Enver, özel hayatıyla öne çıkıyor. Eşi ve çocuğu ile beraber vakit geçirmeyi seven güzel oyuncu, fırsat bulcukça paylaşımda bulunuyor. Şimdi ise, Enver’in kızı 1 yaşına ayak bastı.

Kavak Yelleri ve İstabullu Gelin gibi dizilerle adından söz ettiren Aslı Enver, özel hayatıyla da beraber çok konuşulan bir isim oldu. Geçtiğimiz senelerde Berkin Gökbudak ile hayatını birleştiren Enver, mutlu bir evlilik hayatı sürdürüyor.

Sosyal medyada da çok konuşulan Aslı Enver, sık sık paylaşım yaparak takipçilerinin dikkatini çekiyor. Son olarak 2023 yılında dünyaya gelen kızlarının birinci yaş gününü kutladı. Bu kutlamayı sosyal medyaya yükleyen Aslı Enver viral oldu.

ekran-resmi-2024-07-08-20-11-09.png

KIZI ELAY, 1 YAŞINI DOLDURDU

Aslı Enver ve Berkin Gökbudak çiftinin kızları Elay, 2023 yılında dünyaya gelmişti. Aradan bir sene geçmesiyle beraber Elay, 12 aylık dönemini tamamladı. İlk yaş gününde ise Aslı Enver şu paylaşımda bulundu;

“Bu şarkı benden sana canım kızım iyi ki geldin. Hep dediler ki zaman çok hızlı geçecek tadını çıkar, haklılarmış. Hayatımın en hızlı, yavaş, heyecanlı, yorucu, endişeli ama en mutlu 1 senesi… Elay 1 yaşında.”

ekran-resmi-2024-07-08-20-11-33.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler