Barış Manço, Seneler Evvel Cumhuriyet’in 100. Yılı İçin Bakın Neler Söyledi?

Barış Manço, Seneler Evvel Cumhuriyet’in 100. Yılı İçin Bakın Neler Söyledi?

Bir döneme damga vuran usta sanatçı Barış Manço, yıllar önce Cumhuriyet’in 100. yılı için açıklamalarda bulunmuştu. Söyledikleri sosyal medyada yeniden gündem oldu. Peki seneler önce Barış Manço, 100. yıl için neler söyledi?

Yıllara meydan okuyan sanatçı ve televizyon programcısı Barış Manço, seneler önce 2023’ü işaret ederek önemli bir mesaj paylaştı. Cumhuriyet Bayramı’na özel bir dilekte bulunan Manço, yaşasaydı ne yapacağını o gün söyledi.

1 haftadan daha uzun bir zamanda 100. yıl coşkusu sürüyor. Türkiye’deki Cumhuriyet Coşkusu bazı eski sayfaları da gün yüzüne çıkardı. Barış Manço’nun söyledikleri hafızalara gelirken, sosyal medya üzerinden birçok kişi “Usta sanatçının söylediklerini oğlu yerine getirmeli” yorumunu yapıyor.

BARIŞ MANÇO’NUN SENELER EVVEL 100. YIL MESAJI

Türkiye’nin en çok sevdiği ve unutamadığı sanatçılardan biri olan Barış Manço, halen şarkılarıyla adından söz ettiriyor. Yaptıkları ve gösterdiği başarısıyla her zaman akışlanan bir sanatçı oldu.

Barış Manço’nun 100. yıla dair söyledikleri ise yeniden duygulandırdı. Usta sanatçı, yıllar önce Japonya’nın Osaka kentinde katıldığı bir programda şunları söylemişti;

2023 yılında Türkiye 100. yaşına basacak. Parçamızın adı 2023. Cumhuriyetimiz 2023'te 100 yaşına basacak. O yıl ben de 80 yaşına basacağım. 2023 yılında tekrar buraya gelmek istiyorum. Osaka'da tekrar bu şarkıyı çalmak istiyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler