Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu Kızı Derin'in Filminin Galasına Katıldı

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu Kızı Derin'in Filminin Galasına Katıldı

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, ailesiyle birlikte kızı Derin'in "Güneşi Söndürmem Gerek" filminin galasına katıldı. Gala, İstanbul Atlas Sinema'da gerçekleşti.

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, eşi Elvin Beşikçioğlu ve kızları Derin Beşikçioğlu, Hande Türkel'in yönettiği "Güneşi Söndürmem Gerek" filminin galasına katıldı.

BEŞİKÇİOĞLU AİLESİ GALA'DA

Filmin başrollerinde Serra Arıtürk, Samet Kaan Kuyucu, Gürberk Polat, Ezgi Gör ve Lal Ensari gibi isimler yer alıyor. Filmin vizyona girişi 29 Mart olarak planlanmıştı ve galası dün akşam İstanbul Atlas Sinema'da gerçekleşti.

Başkan Beşikçioğlu ve ailesi, Türk sinemasının yeni yapımlarından biri olan "Güneşi Söndürmem Gerek" filminin galasına katıldı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, film galasına katılan Beşikçioğlu ailesi, gösterimi ve ardından oyuncuların söyleşilerine katıldı. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun, galaya katılan diğer oyuncular ve misafirlerle de sohbetler gerçekleştirdiği gözlendi.

BEŞİKÇİOĞLU KIZIYLA BİRLİKTE ROL ALMIŞTI

Başkan Beşikçioğlu, "Güneşi Söndürmem Gerek" filminin galasında gösterim sonrası yapılan söyleşilerde, filmin konusu ve oyunculuk performanslarıyla ilgili samimi değerlendirmelerde bulundu.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun, diğer oyuncular ve misafirlerle olan samimi sohbetleri, galaya renk kattı ve etkinliğin neşeli bir atmosferde geçmesini sağladı. 

İZLEYİCİLERDEN BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Erdal Beşikçioğlu, kızı Derin Beşikçioğlu'nun rol aldığı "Güneşi Söndürmem Gerek" filmini büyük bir ilgiyle izledi. Ünlü oyuncu, galanın sonunda kızı Derin Beşikçioğlu'nun da dahil olduğu oyuncuların sahnedeki konuşmasını ilgiyle takip etti.

Daha önce Erdal Beşikçioğlu ile "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi" dizisinde kamera karşısına geçen kızı Derin Beşikçioğlu, rol aldığı "Güneşi Söndürmem Gerek" filminde sergilediği performansla izleyicilerden büyük beğeni topladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler