Ana de Armas Kimdir? Fenerbahçe’nin Reklam Yüzü Mü Olacak?

Ana de Armas Kimdir? Fenerbahçe’nin Reklam Yüzü Mü Olacak?

Fenerbahçe Futbol Kulübü, peş peşe bombayı patlatıyor. Dünyaca ünlü teknik direktörü Mourinho’yu getirdikten sonra, reklam yüzü için yeni bir anlaşma yaptığı iddia edildi. Hollywood yıldızı Ana de Armas ile anlaşma sağlandığı aktarıldı.

Fenerbahçe, teknik direktörlük koltuğuna Jose Mourinho’yu getirerek dünya çapında büyük ses getirdi. Ardından reklam yüzü için ise Hollywood’un tanınan siması Ana de Armas ile anlaşmaya vardığı konuşuluyor.

REKLAM YÜZÜNE DÜNYACA TANINAN İSİM

Dünyaca ünlü film yıldızı Ana de Armas, sinemanın yakından tanıdığı bir isim. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimi, bazı iddialara göre film yıldızı ile anlaştı. Kulübün tanıtımında rol alacak olan Ana de Armas’ın üç tanıtım filmi çekeceği iddia edildi.

ana-de-armas-golden-globes-scaled-jpeg.webp

ANA DE ARMAS KİMDİR?

Ana de Armas, 30 Nisan 1988'de Küba'da doğdu. 14 yaşında (2002) çalışmalarına 4 yıl sonra mezun olduğu Havana Ulusal Tiyatro Okulu'nda başladı. 16 yaşında (2004) Manuel Gutiérrez Aragón'un yönettiği ilk filmi Una rosa de Francia (2006) oldu. Film kariyerine devam ettiği ve televizyona başladığı İspanya'ya taşınana kadar birkaç öneri daha geldi. Asıl çıkışı Amerika’da yaşadı. 2014 yılında Los Angeles'a taşındı.

Vurguncular (2016), Demir Yumruk (2016) ve Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı (2017) gibi filmlerde rol aldı. Diğer yandan 2017’den sonrada 12 filmde yer aldı. En son rol aldığı film ise, 2023 yapımı Hayalet oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler