Amerikalı oyuncu Martin Mull, 80 Yaşında Hayatını Kaybetti

Amerikalı oyuncu Martin Mull, 80 Yaşında Hayatını Kaybetti

"Fernwood Tonight", "Sabrina the Teenage Witch, "Arrested Development" ve “Roseanne" dizilerinde tanınan Martin Hull, 80 yaşında hayatını kaybetti. Özellikle de Roseanne ile çıkış yapan başarılı oyuncu son yolculuğuna uğurlandı.

1970'lerin “Fernwood 2 Night” dizisi ile başlayan ve “Clue” ve “Arrested Development” ve “Roseanne” de Albay Hardal olarak görünmeye devam eden çizgi roman müzisyeni ve aktör Martin Mull, geçtiğimiz hafta hayatını kaybetti. 80 yaşında sevdiklerinin arasından ayrıldı.

ÖLMÜNÜ KIZI DUYURDU

Mull’un kızı Maggie, Instagram'da ölümünü duyurdu. Oyuncunun kızı sosyal medya üzerinden ölümle ilgili bilgilendirmeyi şu şekilde yaptı;

"Uzun bir hastalığa karşı cesur bir mücadelenin ardından babamın 27 Haziran'da evde vefat ettiğini paylaşıyorum. Akla gelebilecek her yaratıcı disiplinde mükemmel olması ve ayrıca Red Roof Inn reklamları yapmasıyla tanınıyordu. Bu şakayı komik bulurdu. Asla komik değildi. Babam, karısı ve kızı, arkadaşları ve iş arkadaşları için üzücü bir durum. Kısacası herkes tarafından çok özlenecek. Onu çok sevdim."

ekran-resmi-2024-07-01-16-29-15.png

ROL ARKADAŞINDAN PAYLAŞIM

'Clue' ve 'Arrested Development' aktörü Martin Mull 80 yaşında öldü. Kayıp ailesini ve yakın arkadaşılarını yasa boğdu. Sabrina setinden fotoğraflarını yayınlayan rol arkadaşı Melissa Joan Hart ise şunları yazdı;

"Huzur içinde yat dostum. İnanılmaz Martin Mull (Müdür Kraft), ebedi istirahatına bizi terk etti. Ailesine ve arkadaşlarına en derin taziyelerimi sunuyorum. Evimde asılı olan Martin Mull sanat eserine değer vermeye devam edeceğim!"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler