Altın Kelebek Ödülleri’ne Cem Davran Damga Vurdu: İşte Atatürk Hakkında Söyledikleri

Altın Kelebek Ödülleri’ne Cem Davran Damga Vurdu: İşte Atatürk Hakkında Söyledikleri

Türkiye’nin en prestijli ödülleriden biri olan “Altın Kelebek” dün yeni sahiplerini buldu. 49. kez düzenlenen ödül törenini Çağla Şikel ve Cem Davran sundu. Cem Davran, Cumhuriyet’in 100. yılı hakkında söyledikleri ise, geceye damga vurdu.

Altın Kelebek Ödülleri, her sene olduğu gibi yine büyük ses getirdi. Birçok kişi ödülüne kavuşurken, görsel şölen ve etkinliklerle ödül töreni öne çıktı. 49. Altın Kelebek Ödülleri’ni Cem Davran ve Çağla Şikel sundu.

CEM DAVRAN’IN SÖZLERİ GECEYE DAMGA VURDU

2023 yılında Altın Kelebek Ödülleri’nin 49’uncusu düzenlendi. Ödül töreni baştan sonra dikkat çeken anlarla kameralara yansıdı. Diğer yandan başarılı oyuncu ve sunucu Cem Davran, 100. yılı unutmadı. Paylaştığı sözler, ödül töreninde büyük alkış tufanına neden oldu. İşte Cem Davran’ın 100. yıl mesajı;

Es geçenler var, onlara üzülüyorum ama ben es geçmeyeceğim. Bu Cumhuriyet'i, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz. Onu saygı ve minnetle anıyoruz. Bu cumhuriyetimizi ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e onun silah arkadaşlarına borçluyuz. Saygıyla minnetle anıyoruz. Bayanlar baylar bu cumhuriyetin 100. yılı kutlu olsun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler