Alina Boz ve Umut Evirgen Çifti Dünyaevine Girdi! İşte Düğünden İlk Kareler

Alina Boz ve Umut Evirgen Çifti Dünyaevine Girdi! İşte Düğünden İlk Kareler

Yaklaşık 6 aydır süren aşklarını evlilikle taçlandıran oyuncu Alina Boz ve işletmeci Umut Evirgen, bu akşam Emirgan'da demirli olan Halas 71 adlı teknede düzenlenen nikah töreniyle "evet" dedi. İşte özel anlardan ilk kareler...

Oyuncu Alina Boz ve işletmeci Umut Evirgen, yaklaşık 6 aydır süren aşklarını taçlandırarak dünya evine girdi. İşte haberin detayları...

ÇİFTİN DÜĞÜNÜNDEN İLK KARELER 

Alina Boz ve Umut Evirgen çifti, bu akşam Emirgan'da demirli olan Halas 71 adlı teknede düzenlenen özel bir nikah töreniyle birbirlerine "evet" dedi. Mutlu çiftin düğününe dair detaylar ve romantik atmosferi ile özel anlar, Halas 71'den gelen ilk karelerle birlikte göz kamaştırdı.

346g-syutug6pccknnx56a.webp

Bu akşam gerçeklesen, 90 kişilik düğün töreninde çiftin aileleri ve yakın dostları bir araya geldi. Ünlü şef Somer Sivrioğlu tarafından özenle hazırladığı yemek menüsü ise davetin damaklarda iz bırakan detayları arasında yer aldı. Düğünün keyifli anları ise sosyal medyada paylaşıldı.

Gerçekleşen törende Boz'un şahitliğini Cemre Beygüvey ve Burak Can üstlenirken Evirgen'in şahitliğini Fatih Terim ile Özge Özpirinçci üstlendi.

ku-ppkm0cua4as6scdj-kw.webp

bdk5gzy9zkmz-ymxj4gfag-1.webp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler