Ahu Tuğba Hastaneye Kaldırıldı: Kızı Anjelik'ten Dua Çağrısı

Ahu Tuğba Hastaneye Kaldırıldı: Kızı Anjelik'ten Dua Çağrısı

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Ahu Tuğba, son gelen haberlere göre rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. 80'li ve 90'lı yıllarda sinema dünyasında büyük bir iz bırakan usta oyuncunun kızı Anjelik, annesi için dua istedi.

Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncusu Ahu Tuğba, 1991 yılında Arnavut asıllı Amerikalı Doktor Timmy Alejtanij ile evlenmişti. 1992 yılında kızı Anjelik’i dünyaya getirdi. Geçtiğimiz nisan ayında bir trafik kazası geçiren oyuncu, sekiz saat süren bir operasyonun ardından üç hafta yoğun bakımda tedavi görmüştü. Sağlık sorunu devam eden Ahu Tuğba ile ilgili işte detaylar...

"DOKTORLAR GEÇER DİYOR AMA MORALİM SIFIR"

Mayıs ayında taburcu olan Tuğba, yaşadığı kaza sonrası halen kendine gelemediğini, ağır ilaçlar nedeniyle zorlandığını ve yemek yiyemediğini ifade etmişti. "Hâlâ şoktayım, elimi kaldıramıyorum. Doktorlar geçer diyor ama moralim sıfır" diyerek sağlık durumu hakkında bilgi veren Ahu Tuğba, yeniden hastaneye kaldırıldı.

ANJELİK ANNESİ İÇİN DUA İSTEDİ

Anjelik, annesinin sağlık durumuyla ilgili endişelerini paylaşarak, kamuoyundan dua istedi. Yeşilçam’ın bu değerli ismi için sevenleri ve hayranları, iyileşmesi için umutlarını koruyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler